benimadimannee melanuurr 24 ve 36. Saatler dedi kuzum . Ama ben 24. 37. 48. Saatleri değerlendirdim. İnşallah hamileyimdir 🥹❤️
melanuurr benimadimannee yani ignegünü akşamı ve sabahı ertesi günü yani benim doktorum Salı sabah 10 da iğne vuruldum çarşamba 22:00 da ilişki dedi ama eşimle tartıştık olmadı gecesinde 2 gini falan oldu etkisi olur mu acaba
benimadimannee Hayır olmaz birkaç saat etkilemez canım merak etme 🌸, ama değerlendirmeye devam edin , inşallah güzel haberler verirsin bize ❤️
melanuurr benimadimannee umudum yoktu çünkü Salı 22:00 tam 35. Saat yapıyor ve sonrasında zaten yumurta 12 saat yaşıyor 12 saatte zaten tamamlandı artık sayılır
benimadimannee melanuurr Hiç merak etme içini ferah tut , nasibinde varsa nolursa olsun seni bulur annesi 🥹❤️
BKZ Ben de 14ünde ovitrelle vuruldum bugün adet günüm gecikirse test yapacağım ama kasıklarda ağrı kramp var muhtemelen adet olacağım gibi. Progestan kullanıyorum aynı zamanda
BKZ Ay umarım ya 🙏 bu ikinci denemem geçen aydan farkı göğüslerde aşırı bi ağrı var bide belim çok ağırıyo progestandan olabilirmiş sürekli uyuyorum geçen ay hiç bir belirtim yoktu
mariaaaaa benimadimannee hep erkenden kan verip üzülen biri olrak bence gününüzün gecmesini bekleyin daha az üzücü oluo 🤦♀️
benimadimannee mariaaaaa evet ben de öyle yapmaya karar verdim , artık çok yoruldum hep aynı şekilde umutlanıp üzülmekten 🥺 Çok teşekkür ederim 🫂❤️