tirinitii melanuurr bana da iğneden sonraki 3 gün üst üste ilişki önerdi bi de rahim duvarını kalınlaştırmak için ilaç verdi
melanuurr tirinitii benim rahim kalınlaşmam güzel de pco vardı bende şuan geçti de doktor progestan eksikliği oluyor genel de pcolar da dedi o ilacı yazdım yarın başlayacağım inşallah hakkımız da hayırlısı olsun
tirinitii melanuurr inşallah ya kolaylıkla olsun iyi yapmıssınız tüm tuşlara basmak lazım. Bende pıhtılaşma var o yüzden coraspirinle iğneye de başladım artık yapıcak bişey kalmadı
benimadimannee Benim de bugün 8. Günümdü 🥹 2. Çatlatma iğnesi denemem . Bugün test yaptım silik de olsa hala pozitif görünüyor sanırım iğneyi atamadım henüz 🥲 inşallah hepimiz pozitifleri görürüz birbirimize dua edelim 🍀🫠🩷
cherrybloom0 ecee21 bende 21 Ocak öğlen oldum ilk gün ve 4. Gün test yaptım çok net koyuydu hatta 4. Gün yaptığım kontrol çizgisi ile aynı koyuluktaydı bugün sabah tekrar yaptım çok silik🥹 Geri yükselir mi sizce
flowerrx cherrybloom0 bende o gun vuruldum geçen hastalandım nolur nolmaz şüphem var gebelık için dedım beta 24 cıktı:(. İğnedendir oda
melanuurr ecee21 sonrasında ne zaman ilişki önerdi doktorunuz ben de Salı saat 10 da vuruldum çarşamba günü saat 22:00 da ilişki yazdı doktorum ama eşimle tartıştık gecesinde 2 de falan oldu aceba etkisi olurum yoksa bu ay es mi geçmeliyim
Dilarasal2201 flowerrx tekrar kan verdir canım bende 21 le öğrendim iğneden sandım şuan 10. Haftamdayım
ecee21 nunusunbloguu bence pozitif canm tabi kişiye göre değişir ama bugüne kadar iğne etkisi bu kadar belirgin olmaz bence
nunusunbloguu @ecee21 yarın regl günüm olmazsam cuma günü test yapıp koyulaşmayı takip edicem bakalım koyulaşırsa veririm cuma günü ☺️
mervisky Benim 11. Günüm , dün test yaptım etkisi gitmişti. Klomen ve çatlama iğnesi denemem ama bu seferde adet olacağım gibi belirtileri var 😔