ecee21 Melekk_38 iğne den önceki gün iğne günü sonraki gün ertesi günü boş sonraki gün tekrar bu şekil yaptm cnm sen
Melekk_38 ecee21 ya benim ilk çatlatma iğnesi olumsuz oldu bugün letu ya başladım bu ay yine denicem ilkinde 36 saat sonra ve 3 gğn üst üste olmuştu
cherrybloom0 ecee21 bende 21 Ocak öğlen oldum ilk gün ve 4. Gün test yaptım çok net koyuydu hatta 4. Gün yaptığım kontrol çizgisi ile aynı koyuluktaydı bugün sabah tekrar yaptım çok silik🥹 Geri yükselir mi sizce
ecee21 melanuurr ben daha önce iki çocuğuma bu şekilde hamile kaldm iğne günü ve sonraki gün ilişki bu doktorum biraz farklı istedi ama ben onu dinlemedm
melanuurr ecee21 bana da doktorum iğne bir de sonra ki gün ilişki sonrasında gün aşırı devam et dedi bir de progestan ilaç yazdı
tirinitii melanuurr bana da iğneden sonraki 3 gün üst üste ilişki önerdi bi de rahim duvarını kalınlaştırmak için ilaç verdi
BKZ Benim ovitrelle sonrası 14. Günüm ama doktorum progestan sonrası 14. Günde test istedi şuan progestan sonrası 10. Günüm belirtilerle anlaşılmıyor sanırım