ayser2622 esraezerr hiperlaktasyon bende de var. Bu durumda pompa ile değil el ile sağım yapmak gerekir yoksa daha daha ve daha çok süt üretirsin 🐄 😁😁😁😁 tecrübe ile sabit
esraezerr ayser2622 Ahahahahha 😂aaa bakın bunu hiç bilmiyordum bu arada teşekkür ediyorum ❤️hiperlaktasyon olduğu zaman yavaşlatılabiliyor mu süt elle sağım ya da manuel sağım yapınca
esraezerr eed21 aynen sanırım ben de öyle yapacağım almak gerekiyor gibi okudum burda yazılanlarda ama gerekli oldukça kullanırız
esraezerr beyzzsenturkkk teşekkür ediyorum almaya karar verdim şu an ben de. Manuel nasıl peki siz hangi markayı kullandınız acaba
beyzzsenturkkk esraezerr wee baby bulmustu eşim o gece işimi de gördü kutu icinde pompası yedek kutusu vs çıkıyo benden sonra bi arkadaşa da verdim doğum yaptığında o da kullandı hala kullanılır durumda yani ömürlük bişey sütü sağsın yeter pahalı olmasına gerek yok
esraezerr Leontiine evet mamajo çok övülüyor ben de düşünüyorum şu an onu çok teşekkür ederim tavsiye için alacağım ben de ihtiyaç olmasa bile köşede durmalı bir alet gibi ❤️
Havin49_ esraezerr malesef Cnm birinin hayati tehlikesi devam ediyor diğeri iyi çok şükür lansinoh elektrikli göğüs pompası aldım Cnm
esraezerr buse2507 evet değil mi anlık kurtarıcı gerekli anlarda. Hiç meme reddi yaşadınız mı peki kullanırken ilk yoğun bakımda kaldığında özellikle
buse2507 esraezerr yok kuzum zaten orada biberon kullanmıyorlarmış, şırınga ile beslediğini söylemişti bize hemşire. Daha sonra avent biberon aldım sütümü gerekli olduğunda bırakmak için tuttu zaten meme gibi çektikçe geldiği için meme reddi yapmadı🫶
Fizikcifizik esraezerr bende almamıştım ama o kadar cok o kadar cok sistiler ki bebek doydu icemedi bitiremedi. Hemen gidip aldik sagip sagip döktük mecburen. Yoksa hasta ediyormuş. Bence simdiden almayım başına boyle birsey gelirse hemen eczaneden gidip alırsınız
esraezerr Fizikcifizik aaa saklasaydın keşke lazım olurdu buzdolabında anne sütü baya saklanıyor diye biliyorum 🥹
esraezerr fgormez teşekkür ediyorum tavsiye için ihtiyaca göre şekilleniyor sanırım süte göre veya da
esraezerr semahayall ay ben de çoğu yerde böyle okudum ihtiyaç oluyor diye ebe de bebeğe göre süt iner gereksiz falan dedi kafamı karıştırdı biraz
Sultiss00 esraezerr bence ilk başlarda çok gerekli sütün hemen inmeyebiliyo inmesine yardımcı oluyo veya bebek memedeki sütü bitiremeyebiliyo ilk başlarda sağım yapıp dolaba koy yani bence kesinlikle gerekli olan bir ürün ben lansinohunkini kullanıyorum gayet başarılı
Fizikcifizik esraezerr valla coktu hic lazim olmadi bebek alışınca göğüslerde ona ritim sağladı da rahatladım.
Sultiss00 esraezerr ama inkanın varsa çekim gücü olarak güzel çiftlisini al bi tık düşük çekim gücü eller serbest daha iyi bence