buse2507 esraezerr yok kuzum zaten orada biberon kullanmıyorlarmış, şırınga ile beslediğini söylemişti bize hemşire. Daha sonra avent biberon aldım sütümü gerekli olduğunda bırakmak için tuttu zaten meme gibi çektikçe geldiği için meme reddi yapmadı🫶
beyzzsenturkkk esraezerr wee baby bulmustu eşim o gece işimi de gördü kutu icinde pompası yedek kutusu vs çıkıyo benden sonra bi arkadaşa da verdim doğum yaptığında o da kullandı hala kullanılır durumda yani ömürlük bişey sütü sağsın yeter pahalı olmasına gerek yok
aybarsotti esraezerr benim bebeğim doğumdan itibaren silikon uçla emdi, meme ucum küçüktü tutamadı sonra da silikon ucu bırakamadı. Pes etmedim 7 buçuk ay öyle emzirdim zaten sonra sütüm kesildiği için bıraktık
Havin49_ esraezerr malesef Cnm birinin hayati tehlikesi devam ediyor diğeri iyi çok şükür lansinoh elektrikli göğüs pompası aldım Cnm
pinarersu esraezerr ben kullanmadım zaten saginca gelecek kadar çok sütüm yoktu. Oğlumun beslenmesine yetiyordu. Kilo alımları güzel ilerliyordu. Ama sagdigim zaman ilk çizgiye bile ulaşmıyordu. Herkesin farklı oluyor sanırım
Sinemdlg Ben doğumdan sonra almıştım sonraya bırakın bence zaten ihtiyacınız olduğunda kolaylıkla temin edebilirsiniz
Sultiss00 esraezerr ama inkanın varsa çekim gücü olarak güzel çiftlisini al bi tık düşük çekim gücü eller serbest daha iyi bence