Papl Elfksogl yurt dışında kullanıyorlar da ilk defa kullanıp doğru sonuç alan gördüm böyle testi güzelmiş ama doğru sonuç vermeside çok iyi güvenilir bi test sanırım
dchdch Papl hesabım kayboldu canım benim evet güvenilir alabilirsin bazen 3 al 2 öde oluyor bu testte
dchdch hilalaselll4 canım merhaba ilk öğrendiğinde beta kaçtı ve regl günü kan verdin mi verdiysen kaç çıktı ?
aysima56 dchdch Sente diye bir marka regle 6 gün önceye denk gösteriyor ama çıkmadı dpo 8 bat 12 Şubat Regl e 5 var @bebegimle_ben
bebegimle_ben aysima56 baska test varmi aysima bu teste guvenmedim ben canim var gibide duruyor geriden yok gibide
Zeynep-1999 dchdch canım merhaba Çok sevindim senin adına 2 ay önce beraber kimyasal gebelik geçirmiştik Çok mutlu oldum sağlıkla ilerler inşallah 🌺
iremxersoy hilalaselll4 bence yapmayin erken yapmayin ben erken yaptim 2 ay yakaladim o çizgiyi testte yaptim kanda da cikti ama kimyasaldi bosuna kendimizi yipratiyoruz adet 1 hafta gecsin oyle yapin. Awoxtu benimki de awox yaniltmiyor ama iste..
Zeynep-1999 dchdch Canım benim galiba bugün 9.gün test yaptım ama ben mi çok silik görüyorum bakar mısın
iremxersoy hilalaselll4 ay cok sevindim hayirli olsun insallah silik cizgiyle mi ogrendiniz değeriniz kacti ? Bakalim bu ay bn de test yapmamayi kafaya koydum adet gecikmesi olmadan yapmicm darisi bekleyenlere insallah😃
Papl dchdch ayy var ya zaten dijital testtede çıktı antremandaydım dedin ya kendini zorlama canım dikkat et inşallah hayırlı haberler alırsın 😍🤲🏻👼🏻🤰🏻
dchdch Papl yok zorlamıyorum zaten ben antrenörüm gösteriyorum sadece tek sıkıntı benim hafif göğüs hassasiyetim vardı oda yok oldu bu durum korkuttu ama onun beta ile alakası yokmuş progesteron ile alakalıymış oda her kadında farklı seyredermiş