Papl Elfksogl benim 3 gün var işte regle 26 ocak yumurtlama oldu 10 gün geçmiş yumurtlamadan olsa benimki de net çıkardı ya canım seninki bugün bariz belli yani yarın ki testini merak ediyorum vallahi 🤲🏻👼🏻🌸
Elfksogl Papl eee canım benimde dün yok gibiysi yumurtlamadan sonra 10. Günde gördün dünki testimi belli olmaz kaç gün geçtiği önemli yumurtlamadan
Papl Elfksogl trendyolda varmı canım ben eğer bu ay bu silik çizgiler yalancıysa gelcek ay laboquick in kaset testlernden alcam daha önce kullandım memnun kaldım bu awox alayım dedim sonuç böyle
Elfksogl Papl var yalnız bununda şöyle saçma bir özelliği var gebelik yoksa çizgi veriyor ama beyaz çizgi bu şekilde değil 🤣 sen bildiklerinden devam et
Eliffff58 Bende adet düzensizliğim var diye gittim hamileymişim ben şok doktora haftasını bile soramadım son adet tarihim 15 aralık
Papl Elfksogl ahahhaha uzman olduk testlerde vallaha hsjsjdj toplaşıp hep birlikte bi test markasımı çıkarsak 😁🤣
Eliffff58 Papl aslında bu üçüncü ama insan arada mesafe olunca unutuyor 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidecez
Papl Elfksogl  Benim Yok canım kesinleşti artık daha da test yapmicam valla 1 haftada bütün testleri bitirdim 😁🤣
Elfksogl Papl canım uyandım günaydın antrenmandaydım eve geldim dijital yaptım ben şimdi galiba gerçekten hamileyim darısı senin başına olsun 🥹
Elfksogl Papl trendyolda var kuzum ben önceki kimyasal gebeliğimdede bunla yapmıştım doğru çıkarmıştı
Papl Elfksogl yurt dışında kullanıyorlar da ilk defa kullanıp doğru sonuç alan gördüm böyle testi güzelmiş ama doğru sonuç vermeside çok iyi güvenilir bi test sanırım