dchdch kraz canım 9 da pozitif gördüm 10 da varla yok arası dedik yok pembe şekilde çıkmaya başladı işte bugün 11 dpo
dchdch Papl yok zorlamıyorum zaten ben antrenörüm gösteriyorum sadece tek sıkıntı benim hafif göğüs hassasiyetim vardı oda yok oldu bu durum korkuttu ama onun beta ile alakası yokmuş progesteron ile alakalıymış oda her kadında farklı seyredermiş
Papl dchdch anladım canım bende pcosluyum belki ondan awox da silik çizgiler çıktı benim yapay zekaya sordum 😁🤣 hormon dalgalanmaları böyle yapabiliyormuş 😁
bebegimle_ben aysima56 baska test varmi aysima bu teste guvenmedim ben canim var gibide duruyor geriden yok gibide
iremxersoy hilalaselll4 ay cok sevindim hayirli olsun insallah silik cizgiyle mi ogrendiniz değeriniz kacti ? Bakalim bu ay bn de test yapmamayi kafaya koydum adet gecikmesi olmadan yapmicm darisi bekleyenlere insallah😃
iremxersoy hilalaselll4 yarin da benim 9 gun kalcak yine dayanamayıp test alcm galiba ama yapmamak icin direncem adete kadar yine kimyasali yakalamak istemiyorum:( 2 kere yasadim kasim ve ocak silikle gordum ilki 14 tu 257 ye kadar cikti ikincisi 18 den sonra yukselmedi :(
Zeynep-1999 dchdch Canım benim galiba bugün 9.gün test yaptım ama ben mi çok silik görüyorum bakar mısın
meryys hilalaselll4 Dün bende 9 gün kala yaptım bana göre var eşime göre gözüken yok çizgi inşallah vardır ya kürtaj sonrası ilk deneme 🥹 2 kurtajim var
hilalaselll4 meryys at baklm canım ben de eşime gösteriyordum göreniyordu diyordu senin psikolojikmen oluyor 😅kürtaj neden oldu
meryys hilalaselll4 Eve gidince çekip atayimm 😃 İlk 12 haftalık kızımızın kalbi durdu sonra 10 haftalık ikizlerimizin 😔