duygunisa GozdeKB tamam canım inşAllah hamişsindir 🤲 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah güzel haberini bekliyorum 🤲🌸
GozdeKB egeemomms evet doğru bende sezeryanım benimde 2 hafta öne gidecek mecburen 15 Eylül düşünüyorum Allah nasip ederse 🙏🏻🥰
GozdeKB duygunisa inşallah canım inşallah Rabbim olmayanlarada versin sende hamissindir inşallah burda paylaşırız haberleşiriz 🥰
duygunisa GozdeKB amin inşAllah canım kaç gündür içim içime sığmıyor testlerde çok silik hayali çıktı eminde olamıyorum ama şüphelerim de var umarım hamişizdir🤲🌸🥰
azizek Valla ben de bunla yaptım ilkin çizgi yoktu sonra 2. Gün gecikmeyle silik çıktı kan verdim pozitifti
azizek GozdeKB keşke devlet acilinde verseydin veya özelde ben dayanmadım özelde vermiştim şuan 35 haftalığız :)
GozdeKB fatmahmut inşallah canım ahahah bende çok merak ediyorum keşke şehir hastanesinde verseydim ya akşama anca cıkar bu sonuç 🥲
GozdeKB azizek ahh ahh keşke ya 🥲normalde oraya gidecektim ama devletin acilinde de öyle hemen test yapmıyorlar dediler
GozdeKB Cimcime30 sat 21 aralıktı 5+1 oluyor bide sağda ve solda iki yumurtam vardı acaba ikiz olma ihtimali var mı koyulugundan kimisi ikiz olabilir dedi