duygunisa GozdeKB bence olabilir ama teste değil kanda değerin yüksekse belli olur güzel haberlerle gel inşAllah🤲🌸
GozdeKB duygunisa inşallah hayırlısı neyse o olsun çünkü iki tane yumurtam vardı olgunlaşan bide baya koyu denilince acaba ikiz mi diye düşündüm
duygunisa GozdeKB öyle mi o zaman muhakkak ikizdir canım çok sevindim senin adına kalpten hemen bize haber ver kan testi yapınca ☺️🥰🌸
duygunisa GozdeKB iki gün test yaptım silik çıktı günümün iki gün var bekliyorum inşAllah hamileyimdir
kacamazzz GozdeKB baya net çıkmış canım awox yanıltmıyor diyorlar ama bilmiyorum hiç denemedim. Bence kan ver kuzum
GozdeKB kacamazzz ptesi vericem canım bu kadar net çıkması normal mı ikizde olabilir mi acaba yumurtlama kontrolünde 2 yumurtam vardı çünkü
kacamazzz GozdeKB olabilir canım onu hiç bilmiyorum belki değerin yüksektir🤷🏻♀️🥰 canım bu sabah bende test yaptım da profilimde var bakabilir misin 🥹🤗
GozdeKB egeemomms siz bizden 2 hafta büyüksünüz bizde sata göre 4+6 hafta büyük ihtimalle eylül başı gibi olur sizin