GozdeKB fatmahmut inşallah canım ahahah bende çok merak ediyorum keşke şehir hastanesinde verseydim ya akşama anca cıkar bu sonuç 🥲
GozdeKB Cimcime30 sat 21 aralıktı 5+1 oluyor bide sağda ve solda iki yumurtam vardı acaba ikiz olma ihtimali var mı koyulugundan kimisi ikiz olabilir dedi
GozdeKB azizek ahh ahh keşke ya 🥲normalde oraya gidecektim ama devletin acilinde de öyle hemen test yapmıyorlar dediler
lena36_ GozdeKB hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla kucağınıza alın inşallah evet pozitif çıkmış ve bu testlerde yanılma payı çok nadirdir ama siz kan da verin hatta bence en mantıklısı bir doktora gitmeniz
GozdeKB lena36_ kan sonucum çıkınca gitmeyi düşünüyorum fakat daha 5+1 haftalık ctesi gideyim diyorum o zamana 6 haftaya yakın oluyor ya belki kalp sesinide duyarım 🥲
derryaaneva GozdeKB awox yaniltmaz var sizde hayırlı olsun bende bu testle öğrenmiştim kan sonucunuz çıktı mu
lena36_ GozdeKB tam 1 ay doldurmanız lazım 7 haftalıkken duyuluyor kalp atışları 6 hafta da küçük oluyor duyulmadığı için alttan ultrasonla bakıyorlar o zaman da
GozdeKB Cimcime30 sağolasın canım 4-5 haftalık diyorlar sanırım ama biz sata göre 5+1 yani 6.gebelik haftasındayım geç mi döllenme oluk acaba 😅
GozdeKB Cngul 2 şer kullandım ama fayda etmiyordu aralıkta 3 e çıkardı ve o ay hamile kaldım çok şükür 🥰
GozdeKB Cimcime30 ay hiç bilmiyorum hemen gitsem mi beklesem mi kap sesini duymayı kese bile gözükmez heralde bu degerle