GozdeKB kızlar bende Pcos var klomen tedavisi görüyorum 3-4 aydır adetlerim düzensiz normalde bat en geç 25 Ocak diye düşünüyordum içimden bir his test yap dedi ve sonuç bu sizce koyulugu nasıl testin markası awox bu test yalnıs pozitif vermiyor değil mi
GozdeKB sineminkooo 1 dakika içinde çıktı suan dahada koyu hatta bu resimden sonra kurudukca daha koyulastı
GozdeKB egeemomms çok şükür rabbime inşallah vardır 5 aydır bu günü bekledim Rabbim olmayanlarada versin sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin 🥰
duygunisa GozdeKB hayırlı olsun canım teste göre hamişsin kan ver netlessin 🌸 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲
GozdeKB duygunisa amiiin inşallah sağolasın canım ptesi kan vermeyi düşünüyorum inşallah vardır koyulugu normal mi acaba kimisi ikiz falanda olabilir diyor
GozdeKB parildayanyildiz2 insallah inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin
duygunisa GozdeKB bence olabilir ama teste değil kanda değerin yüksekse belli olur güzel haberlerle gel inşAllah🤲🌸