idilaytun busrataskesen merhaba ben de aniden 29+3 de su gelişinden dolayı doğum yaptım 36 saat oldu daha bebeğim küvezde çok korkuyorum en az 34-35 olana kadar burada dediler hiç iyi bir şey söylemiyorlar arkamızı dönğnce ne olacağı belirsiz diyorlar
busrataskesen idilaytun 1 kiloyu geçtiyse ve ciğer geliştirici de aldıysa hiç Korkma . 1 kilo altı bile olsa 26-27 haftadan sonra Allahın izniyle yaşıyorlar bende ilk doğumumda bilmiyordum kendimi paraladım nerdeyse sütüm gitti ama şimdi 29 +2 oldum oğlumda daha bilinçliyim erken doğum olsa bile o kadar kendimi harap edip sütümün gitmesine sebep olmam
eabilin6 Çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun bebekte inşallah sağlıklı olur sizde öyle rabbim doğumunuzu da sonra ki sürecinizide kolaylaştırsın 🙏🥹
seydamerve kizmizimavi hayır. Devlet hastanesinde daha az ilgi olabilir belki ama imkanlar çok dhaa iyi. Siz neye dayanarak bunu söyleyip insanı telaşa sürüklüyorsunuz
yagmurgul Adada benim de 29 haftada suyum geldi,30 hafta 5 günlük olana kadar durdu bebek , küvöze girdi 20 gün sağlıklı 4 yaşında şimdi kızım,34 haftaya kadar bekletiyorlar, korkmayın haftaniz güzel eeken doğsada bir sıkıntı olmaz inşallah
agilkaya Adada yaşadığım şehrin eğitim araştırma hastanesinde perinatolog dr var bir tane. Bu gibi durumda daha geçenlerde bir kadını ameliyata aldı. Anne karnındaki bebeğe amniyon sıvısı takviyesi yaptı annede bebekte sağlıkla zamanında doğum oldu. İyi bir perinatoloğa gitmemi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
Merve-metin Adada sakın korkma canım doğsa bile küvezde kendini toplar benim arkadaşım 24 haftalık doğum yaptı 750 grdı bebeği 58 gün küvezde kaldı 1800 gr oldu çıkışı yapıldı şuan 3 aylık oldu bile bol bol dua et canım Rabbim yardımcın olsun
idilaytun busrataskesen merhaba bir kg üstü doğdu ama kilo verimi biraz fazla oldu galiba oğlumun bilmiyorum mama istediler süt yeterli gelmiyormuş strestim çok çünkü korkuyorum..
Moz Adada çok geçmiş olsun su olup olmadığını nasıl anlarız yani akıntımı su sızdırmasını anlayamıyorum ben de
olmazmiolabilir333 Adada merhaba nasılsınız ne durumdasınız benim de 27+5 de suyum sızdı bugün 28+4 gittiği yere kadar diyorlar hastanedeyim bende kilosu iyi haftasına göre başıma neler gelecek bilinmezlik çok kötü Allah yardımcımız olsun
Adada olmazmiolabilir333 ben hâlâ hastanede doğumhanede yatıştayım 10 gün oldu asla toparlanamaz ve serum ne iğne artık delinmiş zar sızıntı bu şekilde. Birden boşaldısa su ve kan geliyorsa sezaryana alır . Evet gittiği yere kadar tutacak sizi de iniallah 35 36 yı görürüm diye yatıyorum . Siz de o hagtalara kadar bırakmazlar eğer enfeksıyon kan tansiyon olmas ise tutarlar nst iyi çıkarsa tutarlar
olmazmiolabilir333 Adada evet sızıyor benim de sabah öğlen akşam Nts yapıyorlar bugün 7. Gün suyum sızalı 5. Gün inşallah sonu güzel olur Allah yardımcımız olsun