eed21 İnşaAllah sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz 🌹 hiç korkmayın doğarsa bile hemen toparlayacaktır minik savaşçı
Frhnemkli Hiç korkma canım ilk doğumum 25 haftalıktı şubatta 5 yaş oluyor inşallah sağlıkla kavuşursun şanslısın aslında 29 haftada iyi bir hafta aslında belki durdururlar doğumu. Sen sakin ol iyi düşün suyunu belki artırabilirler
kizmizimavi Adada benim suyum doğumumdan 3 gün önce gelmeye başladı, birden boşalmadı. Dogum sabahı kanama görünce doktoruma ulaştım. Hiç suyum kalmamış plasenta yaşlanmış ilerlemeyen doğum tanisiyla apar topar sezeryana alındım. Kanama sonrası bekletmiyorlar ki. Sadece beni değil çevremdeki kimseyi bekletmediler doğumu başlattılar hemen. İnşallah sağlıkla sonuçlanir süreciniz, minik yavrunuz çok sağlıklı ve güzel bir hayat sürer
Adada kizmizimavi merhaba sabah kanaöam kendi kendine başladı nst iyi çıktı anibiotik serumlar devam bilmiyorum hala neyi gözlemliyor of korkuyorum
kizmizimavi Adada korkunuzu çok iyi anlıyorum… Dua edin bol bol, Allah inşallah günahsız yavrunuza yardım edecektir 🙏🏻 Eger maddi olarak durumunuz varsa acil bir şekilde özel hastaneye gidin derim
Adada kizmizimavi özelden geldim zaten özelden memnun değilim 2 aydr suyun sınırda diye eve gönderdi devlete güveniyorum hemşire ebeler baya iyiler trmiz tam teşekküldeyim bu hastanede yenidoğan yoğun bakımı büyükmüş yerde var
seydamerve kizmizimavi hayır. Devlet hastanesinde daha az ilgi olabilir belki ama imkanlar çok dhaa iyi. Siz neye dayanarak bunu söyleyip insanı telaşa sürüklüyorsunuz
Adada babylove_33 inşallah sağolun 34 yaşındayım yaşımda mı etkiliyor bakıyorum kanamam da oldu sabah gözlemlicez dedş
Zahide_Asmin Rabbim yardımcınız olsun.hastanede gözlem altında olmanız daha iyi.suyunuz geldiği için crp enfeksiyon değeriniz yükselebilir.korkmayin en azından 30 u bulursa direk sezeryanla alabilirler
Adada Zahide_Asmin mrb suyum geliyor azar azar. Dr gittiği yere kadar dedi 😔 bunu bile bile beklemek üzüyor hala hastanedeyim çıkamam artık doğuma kadar
ozlemyilmaz60 Adada merhaba canım ben kadın doğum servisinde çalıştım hemşireyim maalesef su gelmesi bi nebze doğum başladı demek ama üzülme bebeğin doğsa bile yoğun bakım da kendini toparlar akciğer geliştirici iğne de yapılmış her şey yolun da yakınlarından sana ve bebeğe kıyafet ayarlanmasını iste bebek büyük ihtimal yoğun bakıma gideceği için ona şuanlık gerek yok ama yinede 1 prematğre takım olsun üzülme bu sağlıksız olacağı anlamına gelmez 1 ay sonra bile sana geri verirler
agilkaya Adada yaşadığım şehrin eğitim araştırma hastanesinde perinatolog dr var bir tane. Bu gibi durumda daha geçenlerde bir kadını ameliyata aldı. Anne karnındaki bebeğe amniyon sıvısı takviyesi yaptı annede bebekte sağlıkla zamanında doğum oldu. İyi bir perinatoloğa gitmemi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
Adada ozlemyilmaz60 Dr gitti here kadar dedi bunu anlıyorum sizce bu kaç gün sürer korkuyorum üzgünüm 😔 1 ay mı çok fazlaymış Allahıö ne uapacapım ben
busrataskesen Adada ben de ilk doğumumu 29 haftada yaptım 1.320 gr doğdu beneğim çok sağlıklı maşaAllah ama 50 gün küvez sürecimiz oldu . Şimdi tekrar hamileyim ve 29+1 oldum bunda da riskli gebeyim . İlkinde hiçbirşey bilmiyordum aşırı korkup kendimi perişan edip sütüm gitmişti . Bunda daha sakinim .
busrataskesen Adada ciğer gelişti o kadar mucize birşey ki onu yapmaları senin için büyük avantaj bebek kuvezde olsa daha hemen ciğerleri topluyor kendini
yagmurgul Adada benim de 29 haftada suyum geldi,30 hafta 5 günlük olana kadar durdu bebek , küvöze girdi 20 gün sağlıklı 4 yaşında şimdi kızım,34 haftaya kadar bekletiyorlar, korkmayın haftaniz güzel eeken doğsada bir sıkıntı olmaz inşallah
idilaytun busrataskesen merhaba ben de aniden 29+3 de su gelişinden dolayı doğum yaptım 36 saat oldu daha bebeğim küvezde çok korkuyorum en az 34-35 olana kadar burada dediler hiç iyi bir şey söylemiyorlar arkamızı dönğnce ne olacağı belirsiz diyorlar