mervemerveee Hiç korkmayın 28 yıl önce ben 28 haftalık doğmuşum o zamanlar şimdi ki gibi ne ciğer geliştirici iğne vardı ne de bir şey 1600 gram doğumuşum kuvezde bile kalmamışım çok şükür sağlıklıyım . Dua et bol bol 🫶
Adada mervemerveee kendim de 33 yıl önce 7 aylık doğmuşum 1,200 gr olarak 11 gün küvezde kalmışım. Ne bilim şimdi güven kalmadı mecbur bir şeye tutunup umit ediyorum dua ediyorum 🩷tşk ederim
nisan0 Adada çok geçmiş olsun öncelikle bebeğinizi sağlıkla vaktinde almak nasip olsun. Bende tam 30.haftaya girdim dün doktor suyun azalmış dedi ebe baktı sızıntı yok dedi sızıntı nasıl oluyor acaba ? Su gibi mi akıntıdan farkı ne benim akıntımda var anlayamadım dünden beri bol bol su içip havuç yiyiyorum suyum artsın diye zaten erken doğum riskim 27.hafta oldu 4 gün yattım hastanede birde bu çıktı inanın psikolojim bozuldu bebegimde 10 gün geriden geliyormuş kafa kısmı iyice kötü oldum 🥺
Adada nisan0 size de geçmiş olsun. Su sızıntım ılık ılık gelmeye başlar fark ermezsiniz ilklerde böyle damla damla ebe o ana denk gelmemiş olabilir eğer sıyah iç çamalırı giyerseniz anlarsınız. Nasıl su sınırda olıyırda gelmiyor ? Nereden sızıyor o zaman ? En iyisi en hızlı şekilde doktorunuzu değiştirmenizi taksiye ederim. Ben bu hatayı yaptım hem de 2 ay şimdi bunun çilesini çekiyorum 39 da gelsin 40 ında gelsin istiyorsanız başka dr a görünün. Ben Devlet hastanesine gittim özel takipliydim bırakın kızsa kızsınlar en azından para için sizi her türlü kılığa sokmaz Devlet has. Bulun birini araştırın en yakın Şehir hastanedibe gidin hem suyunuz sınırdaysa Perinatoloji bölümüne yönlendirir sizi randevu bile almanıza gerek kalmaz. Erken fark etmeniz hayati kurtarır. Unutmayın 🌺
nisan0 Adada haklısınız perşembe günü için farklı doktora randevu aldım zaten artık gitmeyi düşünmüyorum her gittiğimde olumsuz konuşuyor asla olumlu cümlesi yok siyah iç camasırında nasıl bir farklılık oluyor acaba giyiyorum çünkü ben bir şey göremedim
Adada nisan0 hani sızdığını anlarsınız su sınırdaysa bu su nereye gidiyır onu öğrenin doktordan. Geçmiş olsun
aslmoms Ahhh aceleci bebekkk :) Yaşam sınırı geçmiş. Sağlıcakla inşallah hayırlısı ne ise o olsun. Korkmayın üzülmeyin. İlerde gülerek anlatırsınız inşallahhh
-Cennetkusuannesi- Adada canım benimde öyle oldu çok şükür ki senin haftan oldukça büyük benim 17. Haftada geldi bir sürü antibiyotik serum yapıldı ama lkese kapanmadı 1 haftada bütün suyu bitti ben evladımı kaybettim. Sen hiç endişe etme rabbimin izniyle kurtulur sağlıkla haftan gayet büyük tutabildikleri kadar tutarlar 33 34 e kadar inş dayanırsa belki küvoze bile girmez allahın izniyle. Bol bol dua et aglama umutlu ol canım şükür ki haftan büyük. Rabbim yardımcın olsun inşallah
Adada -Cennetkusuannesi- aman Allahım Allah sabır versin. Sağolun İnşallah amin. Bu gün kandil dua edeceğim 🩷🙏 Alalh razı olsun
-Cennetkusuannesi- Adada allah razı olsun canım şu mübarek günde sende dahil rabbim şifa bekleyen herkese şifasını versin inşallah. Rabbim banada yeniden anne olabilmeyi nasip eylesin
bozkurtttt Erkenden annesiyle tanışmak istiyor demekki aceleci bebiş 😍 eskiler ne der 7aylıklar yaşar,hatta öyle bi yaşarlar ki gaddar,tuttuğunu koparan,dirençli olur derler.Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına 🙏🏽