Mz93 Monica bana 12 hafta 3 günlükken erkek dediler 13 hafta 3 günlükken kız olabilir dediler en kesin zmani 16.haftaymis
Monica DuyguDuman net mi söyledi doktor.. biz net görmedik ya.. 2 bacak arasında bişey var gibi erkek olabilir dedi ama yarı ihtimal
Tugbasss Monica ben de 12. Haftada öğrendim ve öğrendiğim şekilde devam ediyoruz değişmedik. Allah gönlüne göre versin canım ❤️
htckeremnil 12de oipi horemedi doktorum. 14 te yuzde yuz dedi baska dontora gttm. Simdi 16 da kesinlesir diyorum . Haftaya gidecegim. Kizim oluyor🌺💃🌹
Nergis1903 Ya hepinizin yazdığını okudum tek tek ne kadar duygulu ne kadar heyecanlı bekleyişler bende Pazartesi gidicem 11+4 olmuş olucak o zaman inşallah güzel şeyler duyarım bende yazdıklarınızı okurken yaşlar süzüldü resmen ☺️☺️☺️☺️
Kbrtrn RabiaMm Benımde doktorum 11. Haftada erkege benzıyor gibi dedı yarın ikili testini yaptırmaya gıdecegız gene bakıcak 12. Haftam olmuş olucak yani ama değişebiliyormuş ta çok duydum oyle bakalım bızımkı degısecek mi💙
Kbrtrn RabiaMm Bende az önce geldım bu sefer hiç göremedi doktor hiç açmadı bacaklarını neler yaptı görmek için öksurdum kalktım dolastım falan ama göstermedi inatçı olucak galıba ben gibi🤣
Rabia12 Monica bana da 12 haftalıkken söyledi ama emin konuşmadı dr canm erken olduğu için yani söylediği cinsiyette biz bile kararsız kaldık kafamız daha çok karıştı. Suan daha çok merak ediyorum acaba dediği doğru çıkacak mı diye 😂😂😂