Mhlsegrl Denizgiller hayırlısı olsun benimde Bi kızım var ikincinin de cinsiyeti merak konusu şimdilik doktor Bi tahminde bulunmadı bize 🤗
Denizgiller Mhlsegrl Allah gönlüne göre versin canım ben topic açtım çoğu arkadaş da erkek dedi kız diyen iki üç kişi sağlıklı olsun gerisi mühim değil 🤗
Rumeysaylz Monica Görülm ihtimali var canım. Bende 12. Haftamda öğrendim ilk ama doktorum en kesin sonuç 16-18 hafta civarı daha doğru olur dedi ama değişmedi benimki
ikicocuklubiranne Monica ikili testim var bugün cinsiyete bakarız dedi doktorum bende merak ediyorum 😊
Kbrabdrhmn Monica doktor bana daha küçük görünmez dedi cinsiyeti 12 haftalıktı şimdi 14 haftalık bakalım
Mhlsegrl Denizgiller aynen öyle ben kızımın cinsiyetini 12. Haftada erkek demişlerdi o yüzden bunda bizde öğrenmek istemedik erken ama içim içimi de yemiyo değil 🤭🤭
Tamam Monica ben 11’de öğrendim ,tabi net değil dedi.12’de de söyledi.16’da artık değişme ihtimali yok dedi .tamamen netti görüntü.Alet ve doktorun tecrübesiyle alakalı biraz
Kbrtrn RabiaMm Bende az önce geldım bu sefer hiç göremedi doktor hiç açmadı bacaklarını neler yaptı görmek için öksurdum kalktım dolastım falan ama göstermedi inatçı olucak galıba ben gibi🤣
Kbrtrn Caah 11 haftalıkken tahmın etmişti doktor erkege benziyo demıstı bu hafta 12. hafta ama hıc göremedi doktor. Cikolatada yemedim😊
Kbrtrn RabiaMm Aynen canım sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önenli değil her türlü çok sevilcekler zaten 😍
Eylulmom 10.haftada direk cinsiyetini söyledi tahmin etmedi erkek dedi erkege benziyor falan demedi erkek bu direk kesin net konuştu yarın aynı hastanede başka doktora gidicem kız desin hele bi o erkek diyen doktorun kapısını çalıcam hani erkekti o kadar emin konuştunuz ki dicem 😂😜😜
Caah Monica doktordan geldik Bebişi gördük poposunu dönmüş göremedi doktor zaten dört aylık olunca belli olur dedi kafasını vücudunu gösterdi karnımı sallayıp hareket ettirdi oğlana benziyor dedi