Denizgiller https://hizliresim.com/JZ9DGj 12 haftalık olduk bugün doktor tahimin yaptı ama bilmiyorum tabi
RabiaMm @mınica canım ben gittim doktora bugün hamdolsun ense kalınlığı ve Burun kemiği ölçümü iyi çıktı. Ama cinsiyeti daha sonraki gidişimizde söyleyecek inşaAllah ☺️
Monica RabiaMm bende bugün gittim.. ense kalınlığı normal dedi banada.. cinsiyeti dedim uzun süre görmeye çalıştı.. bi ihtimal erkek dedi.. ama kesin değil 2 hafta sonra kesin söylerim dedi
RabiaMm Caah doktor daha erken filan demezse şimdilşk ortalama ayda 1 gidiyorum veya 5 hafta filan sürüyor tekrar gitmek
meryemm_demir Monica 2 bebeğimide 10. Haftada öğrendim canım 😊 Doktor ve ultrason görüntüsü önemli 👍🏻
Lovelies Monica benimki gösterdi 12 haftalıkken kız dedi ama değişrmi hiç bilemem:) bebek canı sıkıldıgında gösterr istemzse göstermez diyolar :)))
gdaslik Monica benim 12 haftada söylenen cinsiyet değişti doktorunuz söylese bile alışveriş yapmayın derim bize ilk erkek dediler 16. Haftadan itibaren de kız dediler 3 farklı doktor da kız olduğunu söyledi ben hala bişey almıyorum detaylıyı bekliyorum.
A_S_K Monica BENde tam 11 haftalıkken gidicem acaba öğrenebilir miyiz? :) Öğrenen ve değişmeyen var mı?
Guli Benim 11.haftamda erkek denmişti 15.haftada kıza döndük şuan 17.haftadayım daha cinsiyete kesin gözüyle bakmıyorum😔
Sehamehmet Bende bugün gittim kizlar 11+4 haftaligim doktorum kız gibi dedi değişebilirdi o yüzde 1 ay sonrayı bekliycem nasip hayırlısı hers3yin insallah sagliklica gelsinlerd3 1ay sonra ins görüşürüz bakalım değişecekmi
Caah RabiaMm bizim riskli gebelik düşük tehlikesi filan vardı Protestan kullandım kanama alanı vardı kan sulandırıcı kullanıyorum ilk defa bu ay dört hafta oldu
Monica DuyguDuman net mi söyledi doktor.. biz net görmedik ya.. 2 bacak arasında bişey var gibi erkek olabilir dedi ama yarı ihtimal