Monica Pazartesi doktora gideceğiz tam 12 haftalık olmuş olacağım. Cinsiyet görülme ihtimali var mıdır ☺️
Asliyildirim Monica yorum yapıor doktorlar bu haftada ama hemen inanma. Çünkü değişebikiyor, biraz erken. 17-18 haftalarda kesinleşiyor
Essenn Monica bende 25 Mart’ta öğreneceğim inşallah 12+5 olacak hatta doktorum 9+3 te bile tahminde bulundu cihaz ve doktor iyi olunca sanırım daha rahat öğrenebiliriz ☺️🤲🏻 Gitmeden önce çikolata yiyin diyorlar hareketlenmesi için sende bi dene istersen 😁
dddy Monica ben 11. Haftada öğrenmiştim sadece bir tahmindi ama doktorum yanılmadı tabi her doktor söylemeyebiliyor
Naze2005 Monica bende 11 haftalıkken öğrendim dr gitmeden çikolata yee inşallah gösterirse söyler doktorunuz
eylulvari ben de 12. haftamda öğrenmiştim alışveriş yapma demişti sadece ama değişmedi zaten, nasipse kızımız olacak :) inşallah siz de öğrenirsiniz
Monica Caah cuma akşamı durumu bize yazın olur mu 😃 ilk siz gidiyonuz. Merakla bekliyoruz. Ama çoğu kişi öğrenmiş inşallah bizde görürüz
Caah Monica tamam yazarım inşallah öğreniriz de hepimiz.. ay çok heyecanlı hayırlısı olsun inşallah hayırlı evlatlar olsunlar bizlerde ona hayırlı anneler babalar olalım