Egozdeural Bizde 14 haftalığız geçen cuma gittik bağdaş kurduğundan birşey göremedik doktor 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi o da nasip bende kız istiyordum ama herkes senin erkek olacak diye diye erkeğe döndürdü 🤪😂
Mhlsegrl 13+4 de tahminde bulunmadı bize de bende erkek olsaydı söylerdi düşüncesindeyim hayırlısı olsun 🤰
Seranne CnsyeniHamile hiç bilmiyorum az kaldı hastaneye gidecek şimdi bakayım hayırlı haberlerdir inşAllah🤔ama dur bakayım senin daha gitmene çok varsa benim ebe arkadaşlarım var üniden olmadı atarsın onlara sorarım canım merakta kalma😘
Mhlsegrl Seranne hadi ya gerçi kızımda 12 haftalık Ken %99 erkek demişti doktor 15. Haftada kıza döndü bakalım buda Bi sürpriz yapacak mı🙈
Seranne CnsyeniHamile cano bak tahlillere git ama tarihine dikkat et filtrele kısmından o günkü değerlere bak sadece bende tek sonuç görünüyor ve onu da anlamıyorum doktora gidecez diye kimseye göndermedim arkadaşlarıma yani
CnsyeniHamile Seranne ben aradım doktoru canım hersey iyi temiz gelme bile dedi çok şükür sende ara sonuçlar çıktıysa doktor değerlendiriyor hemen
Seranne Mhlsegrl Canım Naz’ı kız bebeklerin o haftada klitorisi su toplayıp şiş görünürmüş oda erkek bebeğe benzetilirmiş dur bakalım hayırlısı ama Rabbim sağlıklı ve gönlüne göre nasip etsin inşAllah🥰
Seranne CnsyeniHamile şükür ulaştımdoktora canım baktı sıkıntı yok ddi🤩Ş.urfalıyım canım adıyamanda okudum eşimle tanıştık buraya gelin geldim😍😇
SuleSuleDeniz https://hizliresim.com/P1dM1N Kızlar anlayanınız war mı ultrason resminden cinsiyetiyle ilgili doktor bişey demedi bugün
Yprkk SuleSuleDeniz canım keşke şu ultrasondan gerçekten anlayabilsem kafa ayaklar dışında bişey göremiyorum 🤷🏼♀️😍😍Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🙏🙏
Burcuveburcum Yprkk ultrasonda 13+3 görünürken kız isimleri bakmaya başla demişti biz Çin takvimine uydurduk tuttu🙈🌸