ayseannesafakbaba 60 ile kaldım 25 haftalığız 68 🥹Bir bu kadar daha alırım inşAllah normal doğumu etkilemez
UmutluYasam ayseannesafakbaba etkilemez canım benim tanıdıklarım var 30 kilo aldılar nerdeyse normal doğum yaptılar
Umutlubirkadin UmutluYasam 65 le hamile kaldım ilk trimester 3 kilo verdim 62 ye düştüm şu an 70 kiloyum 🤣 26 haftaligim 8 kilo aldım 6 ayda doğuma kadar bi 8 daha alırım tadından yenmez 🤣
hilal858_ UmutluYasam 63 ile hamile kaldım 3.gebeligim ve şuan 36+1💙 77 kiloyum. Diğer 2 hamilelikte de bu kadar çok almamiştim yaa. 29 yaşima kadar 70i görmeyen ben 80 ni görücem galiba
mesude07 UmutluYasam 74 ile hamile kaldım 89 oldum 34. Haftadayız yürüyen bir duba gibi hissediyorum kendimi 🥹
derryaaneva UmutluYasam bende bı sorun var heralde 69 ile hamile kaldım 66 ya düştüm doktor kusmadan dolayı dedi herşey güzel dedi ama kilo almadım daha
UmutluYasam derryaaneva kusmalar geçince kilo alınıyor ama dikkat et sen yinede 😅 doktor sorun yok diyorsa yoktur
ayseannesafakbaba UmutluYasam ay çok sevindim inşAllah malum çevre kaynanam vs alırsan doğuramazsın diyorlar üzülüyorum