misacalik06 UmutluYasam Sağol canım gebelik şekeri çıktı. O yüzden dikkat etmek zorunda kaldım diyelim
ozormans UmutluYasam kahvaltım değişmiyor Avakado yumurta yiyorum kahvaltıyı sağlam yapınca diğer öğünler daha hafif geçiyor sanki. Birde bol su içiyorum
UmutluYasam fundiiim ahhahah ay çok iyisin bende mi gitsem diye düşünüyorum acıkıyor musun mesela nasıl bir program uyguluyor
fundiiim UmutluYasam ben karbonhidrata karşı koyamıyorum çok seviyorum yapmayıda yemeğide arnavutuz bacım 😄diyetis eşitliğinde çok rahat ilerliyorum kaçamak yapmıyorum çok ii öğrenciyimdir😄😄yoksa kontrölsüz iletlesem ipin ucunu kaçırırım
UmutluYasam bymiraymom öyle deme insan öyle dediğinde hep daha fazlası oluyor ama zaten verirsin ya hemen ben inanırım sana 🫶🏻🤩
aybike2212 UmutluYasam çok şükür şu son 1 haftadır biraz daha rahatım tamamen bitmedi ama daha iyiyim
kbrklc16 UmutluYasam inan ki bisey yaomadjm yedimdd yani tamamen yapi meselesi kızımdada aynisi oldu hatta dogumdan cktgmdad eski 12 kilo ile ciktim almadan vererek ciktim
Zeyno321 UmutluYasam 74le kaldım suan 87 falanim doktorum sürekli cok kilo alıyosun diyet yap diyo beni üzüyor 🫠🫠