Zeyno321 UmutluYasam bencede normal yaaa kendimi kötü hissediyorum bazen insallaj vercem doğunca bebegim
ayseannesafakbaba UmutluYasam ay çok sevindim inşAllah malum çevre kaynanam vs alırsan doğuramazsın diyorlar üzülüyorum
bluemom24 UmutluYasam vallahi hiç etmedim kilo almaya meyilliyim normalde gece 2-3te yarım ekmek yiyip yatarım ama almadım fazla anlamadım ben de başlarda iştahım çok yoktu ondan almadım sanırımm birde kilolu hamile kaldım evlenince aldım birden 4-5 kilo
beyzaygun Ay herkes ne kadar zatıf hamile kalmış ben 73 ile hamile kaldım şuan 75 yakınım 7 haftalık dahaa kilo almamam lazım herşey yasak hiçbirşeyde yemiyorum ama ilaçtan benimki ağır ilaçlar
glbyzorhn UmutluYasam 70 kiloyla hamile kaldım biraz plansız oldu ikinci olunca diğer hamilelik kilolarımı veremeden kaldım şuan 75 im 25 haftalık hamileyim 🥺
kbrklc16 UmutluYasam inan ki bisey yaomadjm yedimdd yani tamamen yapi meselesi kızımdada aynisi oldu hatta dogumdan cktgmdad eski 12 kilo ile ciktim almadan vererek ciktim
ozormans UmutluYasam kahvaltım değişmiyor Avakado yumurta yiyorum kahvaltıyı sağlam yapınca diğer öğünler daha hafif geçiyor sanki. Birde bol su içiyorum
UmutluYasam ozormans bende aynısını yapıyorum şuanda canım ama akşamları içime kurt düşüyor kemiriyor beni sanki 🤣
huliss 57 kilo ile hamile kaldım. Şu an 21 haftalığım. 1 kilo almışım ve şimdiye kadar hiç midem bulanmadı