esmahatun 65 kilo ile hamile kaldım şuan 26+1 70 kilo 🙈 son aylar daha çok alınıyormuş galiba +10 la bitirsem gene iyi 😀🙈
mervenur09_ yoncahan kalcan aşağıda mi dik mi genelde aşağıda olan kız derler tik olana erkek ama doğruluk payı var. Mi bilmiyorum 🙃
bluemom24 UmutluYasam yok kız bebekte almıyor malesef 36 haftada 2390dı zayıf gidiyor 2800 falan doğar dedi doktorum
almila1723 bluemom24 kaşar peyniri bol tüketin . Her sabah tost yemeye çalışın 🥲 ben öyle yaptım benimki bi tık fazla almış. Özellikle tükettiklerim kaşar, biber, muz , ceviz . Yumurtada tüketirseniz ne âlâ ben tüketemiyorum onun yerine süt içiyorum
Mutlu_Bir_Anne3 UmutluYasam Boyum 1.76, 66 kilo ile hamile kadım, şuan 74 kiloyum. 36.haftadayım. Doğuma kadar da 2 kg alsam 10 kg ile tamamlamış oluyorum. İlk hamileliğimde daha az almıştım. 64kg ile hamile kalıp 70.5 kg ile doğuma girmiştim.
Esoc UmutluYasam benim ilk gebelik 65 kilo ile hamile kaldım şuan +10 kilo almışım. 35 +2 haftalık gebelik için normal kilo almışım dedi doktorum.
oznalk UmutluYasam 80 kilo ile hamile kaldım 34+4 haftalık 77 kiloyum ilk başta 70 e kadar düşmüştüm 20 gün sonra doğumum var hamile kalıp tek kilo veren ben değilimdir umarım
zehea UmutluYasam hiç biseye dikkat etmedim çünkü hiç iştahım yoktu yemek yemek nasıl bise resmen unutmustum 5 bucuk aydan sonra acıldı iştahım suan 6 bucuk aylığız bi anda kilo almaya basladım suanda hızlı gidiyorum mesela simdide dikkkat etmeye baslıycam🥹
zehea anonim51 son haftalarda galiba alınmıyor herkes öyle söylüyor ne kadar yense de benek sadece alıyomus galiba
beyfun UmutluYasam valla hiç dikkat etmedim açıkcası aşırı iştahlı biri değilim ama canım ne çektiyse yedim iştahım biraz azdı okadarcık
Ayca517 UmutluYasam 68 ile hamile kalip 94 ile 40 hafta doguma gittim 😂 simdi 72 ile hamile kaldim 19+2 yiz 75-76 arasi geliyorum hakkimizda hayirlisi diyorum 😂 tatliyi ve hamur isini abartmamaya calisiyorum cnku calismiyorum evdeyim harekette kisitli hergun yuruyuste yapamiyorum abartmamaya calisiyorum bazen cok istahli oluyorum bazen hic birsey canim istemiyor :)
mutlusene UmutluYasam kilo alınıp verilir kuzular yeterli sağlık olsun elhamdülillah şükürler olsun bu tattigimiz duyguyu yasatana hamd olsun üzülmeyin hiç
fundiiim UmutluYasam ben karbonhidrata karşı koyamıyorum çok seviyorum yapmayıda yemeğide arnavutuz bacım 😄diyetis eşitliğinde çok rahat ilerliyorum kaçamak yapmıyorum çok ii öğrenciyimdir😄😄yoksa kontrölsüz iletlesem ipin ucunu kaçırırım
annekiz6141 UmutluYasam ilk kızımda 68 ile hamile kaldım 85 ile doğuma gıttım bu ıkıncı 78 ile hamile kaldım şuan 79 kiloyum 16+4 hastalığım daha 😄
huliss UmutluYasam aslında pek öyle dikkat etmedim ama sanırım daha çok bana değil de bebeğe kilo aldıran şeyler yedim. Yumurta, yoğurt, mercimek, ceviz gibi şeyler