zgece UmutluYasam dikkat etmedim aslında ilk 6 ay hiç almadım normal yiyorum ilk bebegimde 10kilo almıştım onu da 7den sonra almıştım
Mrh16 UmutluYasam kızımda 74le hamile kalıp 93le doğum yaptım eve 83le geldim sonra kilo alıp 90a kadar çıktım ve diyet spor derken 67ye düştüm ozamanlarda kalsaydım hamile bukadar kasmazdim ama kızımdaki gibi 90lari görmek istemiyorum ☺️
UmutluYasam kubos_ ay ne güzel bende öyle düşünüyorum ama çevremde vermeyenlerde var verenlerde 🤷🏻♀️
kubos_ UmutluYasam ben verebileceğimi asla düşünmüyordm balon gibi olmuştum ödemimde çoktu şimdi öncekinden zayıfım 😁
UmutluYasam cizgilidefter iştah çok bende istiyorum yemek kendimi tutmasam şimdiden alırım 4-5 kilo 🤣
rege0119 lux38 bence sizde ödem de çoktur . Merak etmeyin çoğu kısmı doğumdan sonra gider . Bende sizin gibiydim 23 kilo almıştım🥹
UmutluYasam yoncahan kendi tartın daha iyidir bence doktorda kıyafetlerle oluyorsun belki o yüzden fazla çıkıyordur
Sudedemirer UmutluYasam hamileyken çok alıyorum ben niyeyse ya ilk hamileligimdede 30 kilo almıştım hamile değilkende kilo almaya uğraşıyorum alamıyorum hamileyken ödemim çok olıyor heralde 😅😅😅
UmutluYasam Papatya05_ evet maalesef çok kilo almak güzel bir şey değil ama aşermek adı altında sen iki canlısın yemen lazım diyerek çok kilo alıyoruz
UmutluYasam derryaaneva öyle öyle valla ya sağlıklı olsunlar biz peşlerinden koşarken veririz kiloları 😅
uzlett UmutluYasam Evet canım ben polen Propolis arı sütü kullandım Çünkü şükür haftası hep başından beri 2 hafta önde gidiyordu gelişimi iyiydi çok şükür hiç ciğer geliştirici iğneye gerek kalmadı küveze de girmedi