mucizemmmlk krizantemmm ilk bebeginde hamile kaldığın ay yıl neydi birde senin doğum tarihin bakayım bende sabaha bı merak ettim
krizantemmm mucizemmmlk hamile kaldığım ay nisan 2021 benim doğum tarihim mart 1994 ikinci gebeliğin ise kasım 2025
mucizemmmlk htan bende kime baktiysam çıkıyor hatta o kadar inandimki arkadaşa erkek çıktı doktor kız dedi ikinci muayenedede kız dedi sonra 18. Haftada erkek dedi geri ilgisi oldu
mucizemmmlk arcam bende kime baktiysam çıkıyor hatta o kadar inandimki arkadaşa erkek çıktı doktor kız dedi ikinci muayenedede kız dedi sonra 18. Haftada erkek dedi geri ilgisi oldu
mucizemmmlk eylulahsenn banada öyle geliyor ya bende kime baktiysam çıkıyor hatta o kadar inandimki arkadaşa erkek çıktı doktor kız dedi ikinci muayenedede kız dedi sonra 18. Haftada erkek dedi geri ilgisi oldu
mucizemmmlk arcam ama şöyle bişey var belli tarihler var ondan önce dogduysaniz yasa iki akliyoriz elimde tablosu varda nasıl yükleyeceğim bulursam yukleyim
NigarH mucizemmmlk banada bakarmisiniz lutfeeen🙏🏻🙏🏻 11 kasim 1995 dogum gunum. Son adetim 22 aralik 2025. Hamile kaldigim ay ocak🙏🏻🙏🏻
mucizemmmlk Dnz_glgnl aylariniz nedir peki siz hangi ay arkadaşiniz hangi ay Eğer Ocak Şubat değilseniz kesinlikle yalan bu tez çürümüştür ama biriniz Ocak yada subatsa işler değişiyor 🤣🤣
Dnz_glgnl mucizemmmlk ben haziran doğumluyum arkadaşım ağustos hamilelik ayımızda ikimizinde temmuz 🙈😂
asya8melek mucizemmmlk tabloya bakarak erkek çıkıyo senin tabloda ne fark var anlamadım 😅ama diğer gebeliklerimde de tabloya göre doğru çıkıyo senin dediğin programda değişik çıkıyo püf noktası ne bunun çözemiyorum 😅
mucizemmmlk asya8melek bu tablo heryerde aynı zaten ama mesela hem hangi ayda doğdunuz ona bakarak bir yada iki ekloyorsunuz birde yıl olarak girmiş olduğunuz yasa ekloyorsunuz ins gönlünüzdeki olur
krizantemmm mucizemmmlk bu arada ilk gebeliğimde erkek çikti oğlum oldu demiştim ikinci gebeliğim kız çıkmıştı perşembe günü doktor kız dedi 🤭
civcivinn_annesi Bana da bakar mısınız ben baktım ama bi siz de bakın Doğum tarihi 16.06.2001 Hamile kalınan ay aralık