eylulahsenn mucizemmmlk sadece doğum tarihinin doğru olması lazım. Kimlikte başka gerçekte başka oluyor ya bazılarının o yüzden doğru çıkmıyor. Doğum tarihin doğru ise bence %100
arcam eylulahsenn ben de bunu kimseye anlatamadım duygularıma tercüman oldunuz 😂 kesinlikle öyle doğum tarihi ve son adet tarihi kesinse neredeyse %100 👍
mucizemmmlk eylulahsenn banada öyle geliyor ya bende kime baktiysam çıkıyor hatta o kadar inandimki arkadaşa erkek çıktı doktor kız dedi ikinci muayenedede kız dedi sonra 18. Haftada erkek dedi geri ilgisi oldu
rkygns arcam son adet 18 Kasım ama sanırım aralıkta gebe kalmışım doktor haftasına göre küçük çıkıyor dedi doğum tarihi de 25 Temmuz 1997 . İki sitede erkek bir sitede kız yapay zeka da erkek anlayamadım
arcam rkygns Çin takvimi tabloları var ya oradan bakıyorum ben yaşınıza bir ekleyerek bakın mutlaka 29 yaş aralığa bakacaksınız bu durumda
asya8melek arcam 20.01.2000 doğum tarihi son adet 24 eylül hamile kaldığım Ay ekim oluyo bana da bakar mısın Bi😅😅
arcam didomidodido aslında anladığım kadarıyla şöyle tablolardan bakacaksanız hamile kaldığınız ayı baz almanız gerekiyor yaşınıza 1 ekleyerek 😃
asya8melek arcam doktor kıza benziyor dedi ama bakalım inşallah bu doğru çıkar iki tane kızım var onlarda tuttu baktığıma göre 😅
mucizemmmlk arcam ama şöyle bişey var belli tarihler var ondan önce dogduysaniz yasa iki akliyoriz elimde tablosu varda nasıl yükleyeceğim bulursam yukleyim
Dnz_glgnl Yalann 😆 aynı yıl doğduğum aramızda 2 ay olan arkadaşımla habersiz bir şekilde aynı ayda 5 gün arayla hamile kalmışız sonuç onun erkek benim kız bebeğim 🙈🥰
mucizemmmlk Dnz_glgnl aylariniz nedir peki siz hangi ay arkadaşiniz hangi ay Eğer Ocak Şubat değilseniz kesinlikle yalan bu tez çürümüştür ama biriniz Ocak yada subatsa işler değişiyor 🤣🤣