krizantemmm mucizemmmlk ilk bebeğimde erkek çıktı oğlum oldu gerçekten şimdi ikinciye gebeyim kız diyor cinsiyeti daha öğrenmedik bakalım doğrumu
mucizemmmlk krizantemmm ilk bebeginde hamile kaldığın ay yıl neydi birde senin doğum tarihin bakayım bende sabaha bı merak ettim
SnnAysn20 mucizemmmlk peki hangisi tutuyor genelde ☺️yine de cok tesekkur ederim hayırlısı bakalım öğrenince yazarım🥰
mucizemmmlk SnnAysn20 benim baktığım gibi sanki çünkü Ocak doğumlu olunca program direk bir yaş ekledi belli olunca bana yazmayi unutmaa
rkygns arcam son adet 18 Kasım ama sanırım aralıkta gebe kalmışım doktor haftasına göre küçük çıkıyor dedi doğum tarihi de 25 Temmuz 1997 . İki sitede erkek bir sitede kız yapay zeka da erkek anlayamadım
htan mucizemmmlk 2 gebwligimde tuttu geleneksel bazi verilere dayanilarak hazirlanmis bir tabloymuş . Dogruluk payinin bilemem ama 2side ayni denk geld
mucizemmmlk htan bende kime baktiysam çıkıyor hatta o kadar inandimki arkadaşa erkek çıktı doktor kız dedi ikinci muayenedede kız dedi sonra 18. Haftada erkek dedi geri ilgisi oldu
arcam mucizemmmlk benim de ilk gebeliğim tuttu etrafımdaki hemen hemen herkes de tutmuş am bilimsel bir gerçekliği yok 😃 yine de merak edip bakıyoruz tabi 🥰
mucizemmmlk arcam bende kime baktiysam çıkıyor hatta o kadar inandimki arkadaşa erkek çıktı doktor kız dedi ikinci muayenedede kız dedi sonra 18. Haftada erkek dedi geri ilgisi oldu