zeyyy_ @curcuna testle kafanı karıştırma canım sadece doktorla ilerle eğer çatlamadıysa da bence iğne kullan zamanı belli oluyor çünkü hatta çatlarken yumurtalar ağrısından uykumdan uyandırdı ağrı
zeyyy_ @curcuna Evet çok zor biz bulunduğumuz şehirde eczacılar grubu falan var oraya yazıp bulduk o da ilçesinde
zeyyy_ @curcuna Uşakta oturuyorum ben de çatlar tabi doktor bana 3 gün sonra kendi çatlar iğne bulamazsan demişti ve iğne bulamazsan her gün kontrole gel demişti çatlayana kadar ve senin 13. Gün kontrolün çatlamak üzere veya çatlamış olur bence
zeynepfitki zeyyy_ Ben de aralıkta klomen kullandım sağlıklı 2 yumurtam oluştu çok şükür hamile olduğumu öğrendim
zeyyy_ @zeynepfitki Yaa ne güzel haber çatlatma iğnesi de kullandınız mı değerlendirmeleriniz nasıl oldu bana doktor 2 gün dedi 2 günü değerlendirdim
zeynepfitki zeyyy_ Çatlama iğnesi olmadım ilacı kullandım 5. Gün kontrole gittiğimde yumurtalar 11 mm idi yaklaşık 1 hafta sonra çatlayacak o da 31 aralığa denk geliyordu 30 31 1 değerlendir dedi
zeyyy_ @zeynepfitki Ben çatlatma kullandım çatlarken ağrısı çok oldu belli oldu çatladığı sizinde ağrı oldu mu
Melekumayy zeyyy_ boyutu ne kadar olmus yumurtalarin bende kullandim klomen 2 yumurta gelisti 16 17 mm suan ikiz hamileyim
curcuna Melekumayy ay çok sevindim bende o kadar çok ikiz istiyorum ki sğreç nasıldı nasıl kullandınız doktor nasıl yönlendirdi bizede anlatır mısını umut olsun 🥹
Niless45 Melekumayy ayy bende çatlatmanın 10. Günündeyim 3 yumurta gelişmiş siz kaçıncı gün test yaptınız yada bi belirtiniz olmuş muydu
zeyyy_ @Melekumayy 18-17-16-12 üç tanesi çatlar 12 biraz küçük kalmış çatlamayabilir dedi ailede ikiz varmıydı bende isterim ikiz olsun 🙏🏻
Melekumayy zeyyy_ evet canim var hakkinda hayirlisi olsun Rabbim gönlünden geceni nasip etsin insallah
zeyyy_ @Melekumayy Amin canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde sağlıklı pozitifim olur inşallah