curcuna Melekumayy ay çok sevindim bende o kadar çok ikiz istiyorum ki sğreç nasıldı nasıl kullandınız doktor nasıl yönlendirdi bizede anlatır mısını umut olsun 🥹
Melekumayy curcuna klomenle letuyu ayni anda kullandim iki yumurtam gelisti doktorum bir gun arayla iliski olsun dedi o sekilde oldu canim baska sorun varsa sorabilirsin 😊
curcuna Melekumayy bana letu vermedi klomen sadece ilk kez kullanıcam regl 13. gün kontrol edecekmiş ama klomen sanırım fazla yumurta büyütüyor
Sevgigmailcom Poliversin kullanan var mı bn kullanıyorum doktor bı tane kist olmuş dedi farklı Bilgi vermedi adetim gecikti bununla ilgili ne düşünüyorsunuz
zeyyy_ @eyl120_ inşallah benim de öyle olur uzun zamandır bekliyoruz 6 ay önce oldu düşük oldu o da ilk kez klomenle denedik feneri kullandım işe yaramadı
eyl120_ zeyyy_ biraz kafada bitirmk lazm canm bn igneden sonra umudum sıfırdi 14gun sonra mucize oldu
eyl120_ zeyyy_ bnimkiler tamamen tembellesmisdi bitanesini doktor zorla buyutturdu canm nerden baksan 15 gün klomen kullandm
Niless45 Melekumayy ayy bende çatlatmanın 10. Günündeyim 3 yumurta gelişmiş siz kaçıncı gün test yaptınız yada bi belirtiniz olmuş muydu
zeyyy_ @Niless45 Benim 5 gün oldu daha beklemedeyim ama doktor 10 gün sonra test yap çatlama iğnesi yalancı pozitif çıkarıyor demişti
Mucizemmmmm_ zeyyy_ ben kasımda kulandım yumurta tembelliğim vardı kullandıktan sonra gelişti gebe kaldım 3 haftalıkken düşük yaptım bir ay ara verdim bu ay tekrardan başladım inşallah yine olumlu sonuçlanır
zeyyy_ @Mucizemmmmmm inşallah ben de düşük yaptım 6 ay önce olmadı bir de Klomenle denedik inşallah pozitifleri görelim 💕