Elf_ars mor_menekse1 38+2 oluyorum ama erken gibi geldi bana doktorum değil diyor srtık yapacak birşey yok 🙂 sizin kaçıncı haftada olucak sezeryan 🌸
mor_menekse1 Elf_ars benimde 38+5 olcak o zaman herkesi o aralıklarda alıyorlar galiba ikinci benimki bana 21 Ocak veriyordu da ben almadim erken diye nasipse 28 de olcak artık stres başladı 😂
Elf_ars Beyzanur61 benim 1. Planlı sezeryan 3900 dü 39+6 da aldı ama 3700 çıktı kilosu sağlıkla gelsin doğum şeklinin hiç bir önemi yok 🌸
ikiprensesannesi___ Elf_ars korku ve stres bastı beni fr hazırlıklar tamam evi de biraz elden geçirmem lazım iki gün sonra Allah’ın izniyle planlı 3. Sezeryan olacak
alonnn 38+3 deyim normal bekliyoruz ama bende dayanacak güç kalmadı bütün tuşlara basıyorum dr yumuşama var ama açıklık yok dedi ama geceleri düzenli olarak sancı cekiyorum sonra bi anda gidiyor ve baya baya ağır ağrı giriyor bunu yaşayan var mı
Caansuu1 alonnn 40+3teyim benim de boyle canım 1cm acikligim var 10 gündür hic ilerlemiyor açıklık ve sürekli sancım var aslinda
Nur482482 Elf_ars 39+3 benimde 26 Ocak tahmini tarih bakalım bekliyoruz hiç belirti yok şimdilik içerde keyfi yerinde herhalde 🫢❤️🌸
Sevo36 Elf_ars benimde 29 ocakta bende de hazır bugn kontrolum vardı son kontrol valize bakayım sonra artk doğuma son birkez daha kontrolm var Allah herkesin bebeklerne sağlıkla kavuştursun
nur0928 Elf_ars Tam 38.haftaya girmiş oluyorum bir-iki gün kalmasının hiçbir önemi yok dedi bana, hangi gün isterseniz alalım deyip kararı bize bıraktı 🤷🏻♀️
Caansuu1 Elf_ars 40+3 normal doğum için bekliyorum canım bu cumaya kadar kendi geldi geldi gelmezse suni sancıyla olacak 🥹
alonnn Caansuu1 sürekli regl sancısı mı çekicez biz doktor 40 da suniyle doğurursun dedi sizin doktorunuz ne zamana kadar bekleyecek acaba
Caansuu1 alonnn 41+0 son günümüz demisti yarin kontrolüm var muhtemelen yarin yatış verip suni sancı verirler gibi geliyor
el_as1 Nurkhrmnn ay çok zor açılmanız sancınız yoksa gitmeyin suni sancı verip mahvediyorlar sonra da olmayınca sezeryana alıyorlar acı çektiriyorlar inşallah böyle olmaz
el_as1 Elf_ars rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benimde ocak sonu şubat başı felan bakalım 38 de planlı sezeryan olacak hayırlısı ile bakalım