Caansuu1 el_as1 amin canım teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalim yavrularımızı 🤲🌹
el_as1 Nurkhrmnn ay çok zor açılmanız sancınız yoksa gitmeyin suni sancı verip mahvediyorlar sonra da olmayınca sezeryana alıyorlar acı çektiriyorlar inşallah böyle olmaz
gulnursltu27gmailcom Benim de 27 veya 28 ocakta cuma günü net kararlaştıracagiz.38+2 veya 38+3 oluyor
Masal2021 beyazkelebek97 benimkiler geç geliyo bunun cinsiyeti farklı bakalım o da abilerj gibi mi geç gelecek yoksa erkenmi 🥰
Hfzzynp Benim 2. Planlı sezeryan 23 üne gün aldım yani iki gün sonra perşembe kavuşmuş oluyoruz duygularım karmakarışık 🥹🤭
anonim040524 Elf_ars 38+2 herşey hazır sadece ufak tefek konacak şeyler var onlar çok da önemli değil hastaneden çıkarken giymeye basit bi alt ve şarj kabloları vs vs… onun dışında eksik yok şükür
Dileeek- Elf_ars benimde 26 Ocak Allah’ın izniyle sizin ilk gebelik mi acaba benim ilk gebelik planlı sezaryen
ozarikan Elf_ars benimde 26 ocakta sezeryan doğumum var sorunsuz bir şekilde bebişimize kavuşalım inşallah 🌸
Dileeek- Elf_ars benim de ilk doğumun planlı sezeryan olacak o yüzden çok heyecanlıyım aynı gün doğum yapacağız 🌸