Elf_ars Ocak 26 da doğumum var 2. planlı sezeryan . Herşey hazır sizde durumlar ne heyecan ve korku başladı bende 🫣🥹
Masal2021 Elf_ars 38+5 im benim bı sıkıntı olmazsa normal doğum ve bekliyorum sabirszm dayanacak gücüm de kalmadı ins sağ salim alırız kucağımıza 🥰
byzkhn Elf_ars benimde 26 Ocak diye düşünüyordum tam 38 haftalık oluyorum ama 2 şubata gün verdiler 26 ocakta Nst ye gidicem ikinci sezeryan olucak 39. Haftaya gün verdiler ama o kadar bekler mi bilmiyorum 🤷♀️
Zeliha_plt38 Elf_ars 38+6 ilk doğum normal olcak inşallah ama nstde çıkan düzensiz sancılar dışı hiç bişey yok😅
nur0928 Elf_ars Benim de 26 Ocak, 2. sezaryen 🙈 Her şey hazır ama aynı durum bende de var heyecanla korku el ele, pozitif düşünmeye çalışıyorum 😅 İnşallah kolay güzel bir doğum olur hepimiz için 🤍
Elf_ars nur0928 kaçıncı hafta da planlandı sezeryanınız benim 38+2 ama çok erken geliyor 🫣 Sağlıkla gelsinler 🌸🩵🩷
borulcem Elf_ars 37+5 ne zaman geleceği belirsiz bakalım mahvolduk yeminlen gelin artık ocak bebeleri 😅
mor_menekse1 Elf_ars benimde 28 Ocak sezeryan olcak insAllah korku heycan bir birbirine girdi ikinci geliyor 😍 O gün tam kaç Hf oluyorsunuz
Elf_ars mor_menekse1 38+2 oluyorum ama erken gibi geldi bana doktorum değil diyor srtık yapacak birşey yok 🙂 sizin kaçıncı haftada olucak sezeryan 🌸
MerveLeo Elf_ars 37+2 yim bugün düzenli sancım çıktı. Normalde 26 ocaktaydı doğumum. Bana dua edin kızlar
Beyzanur61 Elf_ars bende 40+2 deyim sabırsızlıkla bekliyorum. Kilosu 3900müş normal istiyorum ama sezeryana da yönlendirebiliriz dediler.
Elf_ars Beyzanur61 benim 1. Planlı sezeryan 3900 dü 39+6 da aldı ama 3700 çıktı kilosu sağlıkla gelsin doğum şeklinin hiç bir önemi yok 🌸
Nurozi Elf_ars 29 ocak sabah 9-10 gibi ikinci planlı sezeryanım var herşey hazır ben dışında 🫣😂 38+4 olucaz o gün hayırlısıyla kavuşalım hepimiz 🩵
nur0928 Elf_ars Tam 38.haftaya girmiş oluyorum bir-iki gün kalmasının hiçbir önemi yok dedi bana, hangi gün isterseniz alalım deyip kararı bize bıraktı 🤷🏻♀️