sineminkooo Moz bende öyle düşünüyorum kafam karıştı iyice 🥲 erkek hamile olup çok kötü geçiren arkadaşlarım da var 🫠 ilk gebeliğiniz miydi? Başka çocuğunuz var mı
mervenur09_ lberramom cinsiyet i tam ne zaman öğrendiniz bana bir kız bir erkek dediler detayliyi bekliyorum
lberramom mervenur09_ Bana 13. Haftada kız dedi direk. 17. Haftada tekrar gittim kız dedi yine. Doktordan doktora değişiyor. Her doktor söylemiyor cinsiyeti. Detaylıda netleşir ama insan bi sabırsızlanıyor. 😂
kbr0207 arifeay aynı hafdayiz daha gözükmez anca 7 8 haftada doktor dedi kalp atışı için 8 haftada gel dedi bana
sarslannn AdaKaranfili bende 6.2 deyim ama karnım hemen çıktı sizin de öyle mi yoksa ben ikiz mi doğurucam 🥲
glcn_61 sarslannn bende 6+2 deyim zaten biraz göbeğim vardı ama baya öne çıktı ikiz olsa doktor kese görürdü diye düşünüyorum 😄
mervenur09_ sineminkooo teşekkür ederim yorumunuz için ztn doktor karnımın üzerinde tutmadan erkek dedi kaldırdı ne haftasını ne suyunu hiç biseyini söylemedi ve ben plesenta aşağıda olduğu için gittim onun için bile yorum yapmadı direk cinsiyet e odaklandı 🤦🏻
agilkaya 11+6 oldu benim bebişimde bugün. 2. Gebeliğim 5 bucuk yaşında bir kızım var. Bakalım bu bebişimin cinsiyeti ne olacak ? 11+1 de dr daha erken dedi. Ama resmi var usg’nin. Anlayan var mı acaba ? Tahminde bulunabilecek 🥰
sineminkooo Moz çok doğruymuş benim annem de hiç yaşamamış kız anneden alırmış derler bu gebelik süreci benzerliğini😍
Busranur_mnts Mizgin2020 inşallah canım arada hareket hissediyorum ama çok hafif çarşamba gidicem zaten sorarım