sineminkooo Moz çok doğruymuş benim annem de hiç yaşamamış kız anneden alırmış derler bu gebelik süreci benzerliğini😍
Seyda_48 senaakck 19+2 ama hastanede bebeğin gelişimine göre 16. Hafta dedi doktor hangisi doğru olan ilk gebeliğim hiç birey bilmiyorum
mervenur09_ sineminkooo teşekkür ederim yorumunuz için ztn doktor karnımın üzerinde tutmadan erkek dedi kaldırdı ne haftasını ne suyunu hiç biseyini söylemedi ve ben plesenta aşağıda olduğu için gittim onun için bile yorum yapmadı direk cinsiyet e odaklandı 🤦🏻
sineminkooo mervenur09_ nefret ediyorum şöylesi doktorlardan cidden ya 😒 başka doktora gitmeye bakmalısın bence illa güzel denk gelen bi doktor bulursun inşallah 🙏🏻
sineminkooo mervenur09_ 12+5 haftalık burda ultrasonda yazıyor sol üstte ❤️ Erken ama sabırlı olmaya çalış bende 14 teyim daha hiç ihtimal bile duymadım 😂 emin olarak ilerleyelim sağlıkla olsunlar 🫶🏻🎀🥹
mervenur09_ sineminkooo amin amin tabiki ilk sordugm sağlığı şükür iyi benim şuan bellidir kesin olarak 18+5 oldum detayliyi bekliyorum 3 Şubat 🥹🤲🏻💕
3535abc esroos çok güzel bir duygu benim ikinci olcak ilk gibi çok heyecanlıyım sağlıkla kucagımıza alalım 🤗
ikincikezannelikmi lberramom ilk gebelik mi? İlkte daha geç hissediliyor, benim 2. Ve zayıf olmama rağmen ben de henüz az az hissediyorum, ultrasona gittiğimde hareketli görünüyor ama, sağlıklı olsunlar da daha çok hissedeceğiz inşallah ..🌸
lberramom ikincikezannelikmi Evet benim ilk gebeliğim. Çok sabırsızım merak ediyorum. İnşallah en kısa zamanda hissederiz. 🥹
rozcans beautiful_ çok şükür bir sorun yok.. arada koku hassasiyetine bağlı mide bulantısı oluyor. şimdilik şikayetim bu🥹 henüz 1 kez hastaneye gittim, cuma tekrar gideceğim. kalan detayları bende pek bilmiyorum 🥲
betulfatmaa 16+3 benim de. Doktorunuz her ay kan testi istiyor mu? Benimki başta yaptırdığımız değerlerim iyi çıktı diye tekrar yapmaya gerek görmedi. Sizde durumlar nasıl?