happybusey mine_atlas selam yakınız sizin doğum tarihi ne zaman gözüküyor 😌ilk gebelik mi,cinsiyet ne🌸
Mizgin2020 Busranur_mnts gecen günlerde bende de ayni durum oldu bir tik korktum ama sonraki günlerde yine hareketlendi ara ara oluyor heralde İnşallah bebeklerimiz saglikli ve bizledir
Busranur_mnts Mizgin2020 inşallah canım arada hareket hissediyorum ama çok hafif çarşamba gidicem zaten sorarım
yorgunamaumutlu yorgunamaumutlu çok şükür benim ikinci gebeliğim olduğu için 14. Haftada duymaya başladım şimdi daha belirgin hareketli özellikle portakal yediğim zamanlar çok hareketleniyor 🥰
sineminkooo Neredeyse hiç belirtisi olmayıp kız bebek bekleyen var mı? Ben 14+1 deyim ve neredeyse hiç belirti yaşamadım.. gönlümden geçen kız ama tabi ki her şeyden önce sağlıklı olması ❤️
mervenur09_ lberramom cinsiyet i tam ne zaman öğrendiniz bana bir kız bir erkek dediler detayliyi bekliyorum
ikincikezannelikmi lberramom ilk gebelik mi? İlkte daha geç hissediliyor, benim 2. Ve zayıf olmama rağmen ben de henüz az az hissediyorum, ultrasona gittiğimde hareketli görünüyor ama, sağlıklı olsunlar da daha çok hissedeceğiz inşallah ..🌸
3535abc esroos çok güzel bir duygu benim ikinci olcak ilk gibi çok heyecanlıyım sağlıkla kucagımıza alalım 🤗