mervebedir Es07 Hayır benim gebeliğim ameliyattan üç ay sonra başladı ama yakın bir arkadaşım hamileyken öğrendi. Doğumdan sonra ameliyat oldu. O da yağlı ve paketli gıda yememeye dikkat etti
Es07 mervebedir Genelde şikayeti olmayanlar gebelikte fark ediyor sanki Ya da şikayetler çok değil oluyor,gebelikle artınca fark ediliyor Kanda fark etmese kadın doğumcum midem bozuk gebeyim zor geçecek sandım
Es07 mervebedir Aldırdıktan sonra da sıkıntı diyor arkadaşım Ömür boyu sürüyor diyor Ne zor bir şey bu Gebelikte çıkmasına ne demeli Gebelik tetikliyormuş
mervebedir Es07 Benim üç arkadaşımın sıkıntısı gebelikte başladı. Tetiklemiş olabilir. Ama ben ameliyat tavsiye ederim. Çünkü biraz kaçırınca ağrılar başlıyor
mervebedir Es07 Ben Cerrahpaşa da ameliyat oldum. Genel Cerrahi yaptı. Evet kapalı oldu ameliyat. Bir gece yattım çıktım. Çok memnunum iyi ki olmuşum diyorum
esroos 3535abc bende özele gidiyorum ama hiç renkli bakılmadı 🫠🫠🫠 sadece başka bi yere perinatolojiye gittiğimde renkli bakıldı 2 haftadır yeni doktor arayışındayım siz İstanbul’da mısınız
cqdmy Merhaba bende bugun test ile ogrendim.. Yarın Dr kontrolüne gideceğim insaallah Sanırım şuan 7 haftalık 🥹
Es07 mervebedir Ameliyattan sonra da kusuyor arkadaşım Ne yese dokunuyor çok zor gerçekten Korkuyorum
Es07 mervebedir Benimde gebelikle başladı Ben gebelikten sandım Zor geçecek bir gebelik sandım Meğer safra ve karaciğer bozulmaya başlamış
mervebedir Es07 Benim ameliyattan sonra öyle bir problemim olmadı. İki ay çok dikkat ettim. Yağlı bir şey yiyince hafif ağrı yapıyor o kadar. Bende az yemeye çalışıyorum.
mervebedir Es07 Ben o ağrıyı çekmektense ameliyatı tercih ettim. Ağrılarım çöktü ve ne yaparlarsa yapsın geçmiyordu. Sendeki düzeyi bilmiyorum ama ben pişman değilim.Kısa sürede ayaklandım
Es07 mervebedir Az sık yemek önemli sanki Çok geçmiş olsun cnm Bende iyileşirim inşallah Önce bebeğime kavuşayım