Es07 mervebedir Yürüyemez haldeyim Bel ağrım müthiş 15 dk yürü diyor doktor Ben ayakta kalınca bile kopacak gibi belim Son haftalar ne zormuş
mervebedir Es07 Her hafta farklı bir şey yükleniyor. 37. Haftaya ulaşayım diye her gün dua ediyorum. Ben kesinlikle 15 dakika yürüyemiyorumdur. Ayakta bile en fazla 5-10 dakika durabiliyorum
Es07 mervebedir Troid çok önemli şeker de öyle cnm Geçmiş olsun Bende troid kullanıyorum demir d vitamini safra için Enfeksiyon için bitti şükür geçmiş Allah sağlıkla kavuştursun
mervebedir Es07 Teşekkür ederim canım.. Safra kesende mi problem var? Benim safra kesem geçen sene Şubat ayında alındı
Es07 mervebedir çok geçmiş olsun Gebe miydiniz sonrasında mı ameliyat Bende doğumdan sonra görüşeceğim doktorla tekrar
ahueren Ben şunu merak ediyorum kızlar yeni gebeşş olanlar benim gibi.. ben şuan 9 haftalığım ilk günden bugüne kadar neler yaşadınız?
merve_tp ahueren 8+4’teyim sürekli değişken. Mide bulantım çokk vardı son 2 gündür durdu gibi. Ama duygusal dalgalanmam çok fazla
mervebedir Es07 Ben o süreci haşlanmış patates ve tavuk ile geçirdim . Atak haftalarını atlattıysanız yağlı ve paketli gıda tuketmediginiz sürece doğuma kadar sıkıntı olmaz inşallah. 34 e kadar gelmişsiniz doğumdan sonra önlemini alırlar
mervebedir Es07 Hayır benim gebeliğim ameliyattan üç ay sonra başladı ama yakın bir arkadaşım hamileyken öğrendi. Doğumdan sonra ameliyat oldu. O da yağlı ve paketli gıda yememeye dikkat etti
mervebedir Es07 Ben Cerrahpaşa da ameliyat oldum. Genel Cerrahi yaptı. Evet kapalı oldu ameliyat. Bir gece yattım çıktım. Çok memnunum iyi ki olmuşum diyorum