yldrmbeyza_2808 senemyetis teşekkür ederim inşaallah amin 🤲🏻 Kahramanmaraştayim siz hangi sehirdesiniz
helinnnn21 Kızlar merhaba 21 haftalık gebeyim bugün yavaş bir şekilde sağ kalça üstüne düştüm ağrım sızım kanamam hiçbirşeyim yok endişelenmelimiyim?
mervebedir Rmeysa_01 Benimde suyum fazla gebelik şekeri çıktı ve 33. Haftada tiroid değerlerim yüksek çıktı. Doktor henüz bir şey söylemedi ama ağrılarım çok fazla
Rmeysa_01 mervebedir sağlıkla doğsunlar inşallah ya erken doksanlar ayrı dert doğmasalar ayrı dert 🤦♀️
dilaaras1903 mervebedir elbette ki son haftalar yorucu geçiyor artık kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrılarım çok oturup kalkmak yatıp kalkmak çok zor oluyor geceler uykusuz artık doğum sonrasına hazırlık ne yapalım bekliyoruz miniklerimizi sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
mervebedir Es07 Yürürken çok zorlanıyorum. Özellikle akşama doğru başlıyor ve gece uykusu çok az ama daha çok bacaklarım ağrıyor
mervebedir Es07 yönlendirdi. Düzenli şeker takibi yapıyorum. Dahiliyeci üçüncü trimesterda tiroit ilacına başlanmaz dedi ama kadın doğum doktoru başlaman gerekiyor dedi.İçim rahat etmedi başladım. İki gündür ilaç kullanıyorum
Es07 mervebedir Yürüyemez haldeyim Bel ağrım müthiş 15 dk yürü diyor doktor Ben ayakta kalınca bile kopacak gibi belim Son haftalar ne zormuş
Es07 mervebedir Troid çok önemli şeker de öyle cnm Geçmiş olsun Bende troid kullanıyorum demir d vitamini safra için Enfeksiyon için bitti şükür geçmiş Allah sağlıkla kavuştursun