Deletedmom_8793 mucizem2geliyor benimde ikinci sezeryan olacak doktorum 38 gibi alırız dedi ameliyat günü de Çarşambaymis 25 marta denk geliyor 38+3 de
kavalakurabiyesi Deletedmom_8793 benimde normalde 20 mart tam bayramda ama sezeryan olacak bayramdan önce olur
kizinaasikanne Demtserkan teşekkürler canım😊 anlatım bozukluğu olmuştur kusura bakma 😂 kızım için ayaktayım çünkü daha 3 yaşında küçücük 🙈 gelecek olan da küçükbey kızm iyi oldukça benimde hamileliğim iyi geçiyor şükür 🤲🏻
Deletedmom_8793 kizinaasikanne aynıyız sanırım benimde 2023 temmuz doğumlu kızım vwr şuan erkek kardeşi olacak
Mihrasina_ 29+5 aynı şekil mart sonu görünüyor bakalım ne zamana gelecek nasıl olacak hiç bilmiyorum heyecanla bekliyoruuzz
Deletedmom_8793 ikincibahar_08 bende ağırlaştım bide 2.5 yaşında kızım var ve oda hasta sürekli kucak istiyor iki gündür kendimi zor kaldırırken o kucağımda oyun oynuyoruz
kizinaasikanne Deletedmom_8793 Benim kızım 2023 Ocak doğumlu 😊 Mart’ta Allah izin verirse erkek kardeşi olucak aynıyız evet 😊