Deletedmom_8793 Bayram sonrası doğum yapacak anneler durumunuz nasıl biz 28+6 olduk ara ara sancım oluyor sanki bide 3 gündür afedersiniz ishalim soğuk algınlığı da geçmiyor asla
cylnboran04 Deletedmom_8793 bizimde nasıpse mart sonu nısan bası bakalım ne zaman gelmek ısterse bebiş
kizinaasikanne Deletedmom_8793 4 Mart’ta doğumum 31+5 olduk ağrılar peşimi bırakmıyor bebek 2 hafta önden gidiyor falan 😁 genel olarak iyiyim kız çocuğum için yıkılmadım ayaktayım 🙈
ilaydaltan Deletedmom_8793 25+5 nisan sonu gözüküyor ama ben nisan ortası diye tahmin ediyorum 2 bayram arası oluyor tam
Deletedmom_8793 cylnboran04 hayırlısıyla inşallah bizim sezeryanla olacağı için büyük ihtimalle doktorum 25 Mart diyecek 38+3 de alıyormuş
powerpuffgirlss Deletedmom_8793 sezeryanda mi erken aliniyomus benimkide sezeryan olacak erken alir miki
Mege_Adanisa Ben 30 haftalık oldum acaba ne zaman doğum olur çok merak ediyorum henüz gün belirlemedik doktorumla sezeryan olacak Allah nasip ederse 🙏bugün hem karnım hem kasıklarım çok kötü ağrıyor hayırlısıyla günün de gelseydi ama ağrılarımdan çok yoruldum 😥
aselsura Mege_Adanisa merhabalar bende sizinle aynıyım 39. Haftaya verdi o zaman gün bende 38 de alırsa 16 Mart dıyorum bayram öncesi ama nasip tabi
elifayaz112_ Demtserkan ben de 29+3 oldum dört gözle paşamın gelmesini bekliyorum benim de karnımın alt tarafında sıkışma oluyor belim ağrıyor Gine hamdolsun bugünümüze sizin bebişin cinsiyeti ne
ervanil 29+5 olduk bir saattir ağrıdan duramıyorum karnım taşlaşmış her iki tarafı da ağrıyor ne yapacağım bilemiyorum ağrı yoruyor insanı
asey232_ Deletedmom_8793 29+6 olarak 23 Mart’a da gün kesmiş bi sezeryanlı olarak sesleniyorum çok berbatt bi hal buralar sertleşme bel agrısı ama felaket derecede kitlenmeli hemde ara ara da kasıklarda batma ve agrı doktorumuz erken doğum olmaması adına önlem amaçlı fitil ve ekstra bi agrı kesici verdi bakalım günümüzü inş doldururuz
kizinaasikanne Demtserkan teşekkürler canım😊 anlatım bozukluğu olmuştur kusura bakma 😂 kızım için ayaktayım çünkü daha 3 yaşında küçücük 🙈 gelecek olan da küçükbey kızm iyi oldukça benimde hamileliğim iyi geçiyor şükür 🤲🏻
ikincibahar_08 Deletedmom_8793 benim son günüm 19 Mart tam arife günü bayramda doğurmaktan korkuyorum 🤭 Bende hasta olmamak için uğraşıyorum zor geçiyor hamilelikte aşırı bacak bel ağrım oluyor daha 2 ay var baya ağırlaştım ama bakalım ne zaman gelecek benim oğluşum merakla bekliyorum
Deletedmom_8793 ikincibahar_08 bende ağırlaştım bide 2.5 yaşında kızım var ve oda hasta sürekli kucak istiyor iki gündür kendimi zor kaldırırken o kucağımda oyun oynuyoruz
cmrc ikincibahar_08 ya benim de 30+3 deyim ama ilk srzeryan olduğu için bu da sezaryen olacak ama tam bayram da 39 oluyor bayram önünde mi alır sonuna bırakır mı bilemiyorum