Derya2 Deletedmom_8793 bende 28+2 oldum bazen çok hareketliyken bazen hic hareket etmiyor bugün mesela gün boyu etmedi uzanıyorum biseyler yiyorum yine hareket etmedi en son akşam yemekten sonra hareket etti sizdede böyle şeyler oluyor mu
28nisan Derya2 bende 28+1 deyim bende de aynı şey bugün oldu dinleniyorum ama bugün çok az gibi hissettim hareketlerini normal mi diye soracaktım
kizinaasikanne Deletedmom_8793 Benim kızım 2023 Ocak doğumlu 😊 Mart’ta Allah izin verirse erkek kardeşi olucak aynıyız evet 😊
Deletedmom_8793 kizinaasikanne inşallah kızlarımız güzel karşılar kardeşini etrafın söyledikleri yüzünden kıskanmayacaksa bile kızı kıskanç yapacaklar yapmak istemediği her şeyde o zaman kardeşine yapalım diyorlar ne kadar sustursam engel olamıyorum
kizinaasikanne Deletedmom_8793 Allah’tan çevrem iyi 🙈 benimkız kıskanmaz gibi yaa ama yine de belliydi olmaz
Havin49_ Deletedmom_8793 benim normalde bayrama 20 gün kala doğmaları gerekiyordu 4 gündür doğum yapmıştım bile😀
aselsura Mege_Adanisa merhabalar bende sizinle aynıyım 39. Haftaya verdi o zaman gün bende 38 de alırsa 16 Mart dıyorum bayram öncesi ama nasip tabi
yasen1 aselsura bende bende bayramdan önce diye hayal kuruyorım umarım da sağlıcakla öyle olur bayramda evde oluruz amin
Deletedmom_8793 kizinaasikanne adı çocuk sonuçta inşallah kiskanmaz ama bakalım artık kolay şekilde atlatalim süreci
cmrc ikincibahar_08 ya benim de 30+3 deyim ama ilk srzeryan olduğu için bu da sezaryen olacak ama tam bayram da 39 oluyor bayram önünde mi alır sonuna bırakır mı bilemiyorum
ikincibahar_08 cmrc planlı olacağı için bayramdan önce alır bence 38. Haftalarda alıyorlar sezeryana zaten
Moz Deletedmom_8793 çok stresliyim benim de bazen sancım oluyor 29+6 olduk bugün.Kıyafetlerini tamamlayıp yıkamam lazım nerde doğurucam belli değil.İlk gebelik olduğu için korku var.Bebeğime sağlıkla kavuşmak istiyorum bir bebeğe bakabilecek miyim o geliyor aklıma bazen vs
Deletedmom_8793 Moz inşallah zamanını bekler bebisler bizim ikinci o yüzden daha sakinim sanırım çünkü ilgilenmem gereken bir kızım var
Havin49_ Moz teşekkürler canım 29 haftalık suyum geldi 31. Haftada bi sabah aniden aşırı kanamam oldu bebek kalp atımları bozulmaya başlayınca gece 11 de acil sezeryan a alındım