hd_d denizz57 hm anladm canm bebekte sende iyisen bi sekilde hallolur ya kilo alimi nasl bebegin falan?
hd_d penbe_karisi oyy masllahh saglikla kucagina al canimm insllahhh istahin nasildi peki acikmiydi yoksa senmi dikkat ettin
gulsenehmedova2002gmailc hd_d 35 haftalık 55 le başladım simdi 60 oldum kəndimi çox şişman hiss ediyorum ama çocuk olunca yemen düşəcək biliyin çünkü çabuk kilo vere biliyom
hd_d gulsenehmedova2002gmailc evett bebek saglikli olsun da kilo sonrasinda bi sekilde giidiyo saglikla kucagina al insllah🤭❤️
penbe_karisi hd_d ilk aylar asla bişey yiyemiyordum sürekli bulaniyordu midem hatta 3 4 kilo verdim 20 haftadan sonra kilo almaya başladım açıkçası hiçte dikkat etmedim herşeyi yedim ama özellikle bebeğe kilo yapacak şeyler yedim
P16 61 ile hamile kaldım 26+6 yım 11 kilo aldım sanırım biraz fazla almışım 🥺 50 kilo evlenmiştim hamile kalana kadar da 11 kilo almışım 2 buçuk yılda, şu an zirveleri oynuyorum moralim bozuluyor herkes ne kadar az kilo almış 🥲
hd_d P16 yaa kuzumm hic moralini bozma sende bebekte iyi olun da kilo bi sekilde hallolur bazen annenin bunyesiyle de alakali bir durum bu bi bakmissin dogumdan sonra hemen gitmis 11 kilo
hd_d babyou anldmm bebekte iyise bir sorun yok insllahh saglikla kucagina alirsin umarim❤️ vitaminlerin nasl?
P16 hd_d ay inşallahhhh bir de son üç ay daha çok alınıyor diyorlar bu gidişle ne hale geleceğim acaba 🥺
sanem34001 hd_d ilk 4-5 ay normal gitti. 3 ayda +2 olmuştu. Hiç kilo düşmedim. 57-58 ile başladık. Şuanda 73-74 tırmanıyoruz 😅 ilk gebelik son haftalardayım. Kilo takıntılı bi insanım ama şuanda hiç takamam diyip sonrasına sonra bakacağım 😂 kendim ve doktorumda 75i geçmek istemiyoruz bakalım ne olacak 💕💗😇
hd_d sanem34001 masllahh istahin acikti ozmn ya da vücudun kilo almaya musaitti bahane ariyordu🤣 ama evet öncelik bebek saglikli olsn da gercekten kilo bi sekilde gidiyo
hd_d Elf_ars bunda alman gereken kadar almssn ama oncekinde masllahn varmis canm kiz -erkek belirleyici bi etken oldumu gebelikte yoksa tamamen seninle mi alakali bi durum
sanem34001 hd_d ben hep yemek yemeyi seven biriydim. Yani iştahla yemek yerdim. Kovide yakalandım o hafta tek seferde baya kilo aldım meyveye abanınca. Neyseki geçti bunada şükür o yüzden 😅😅