hd_d Elf_ars bunda alman gereken kadar almssn ama oncekinde masllahn varmis canm kiz -erkek belirleyici bi etken oldumu gebelikte yoksa tamamen seninle mi alakali bi durum
hd_d Senacanblt_ hahaha yerinde mutlu demekkii ordan geldikten sonra iyi seyler yiyemeyeceginin farkindadir 🤭😂
hd_d ecemciik 🤭ama yüksek hamile kalmissiniz sizde ona bakilinca fazla almamissiniz orantili ilerlemissiniz ama vakit var yinede doğuma saglikla kucagina al insllah 🌼
betusksr hd_d Ben de 17. Haftadayım 55 ile ile başladım 1.5 kilo aldım. Bizim haftalarımızda henüz kilo alımı olmazmış. 20den sonra başlıyormuş. Benim bu hafta itibariyle iştahım açıldı bakalım burdan sonra dikkat etmek lazım 😂
hd_d betusksr yaaa ayniyizzzz bende 17+2 nerdeyse ayni almisiz kilo bakimindan 😂 yabas yavas aciliyo benim istahimda bakalm allah sonumuzu hayr eylesin hahaha🤭
melos_u hd_d 36 haftalık olduk bizde bugün +8 kilo ile devam 59 ile hamile kalmıştım 67 şuan 70 ile doğuma girsem umarım çıkınca gider malesef benimde kilo takıntım var
hd_d melos_u yaa cok kalmamisss saglikla kucagina al 🌼 bence gider bebek gidiyo karnindan k kadar su gidecek bide odemlerin var bence gider ben eminimm☺️
mehparee_ hd_d ilk 5 ay su bile içsem kusuyordum 5. Aydan sonra da hamur işi vs hiç yemedim neredeyse , genelde bebeğe kilo yapacak şeyleri yiyorum muz avakado yumurta yoğurt vs. Onları yiyorum
shdaykn hd_d ay evet ya ne yapayım sizcee cok kilo artısım yok belki ama agır hissetmem ödemli hissetmemem için ne yapabilirim
penbe_karisi hd_d ilk aylar asla bişey yiyemiyordum sürekli bulaniyordu midem hatta 3 4 kilo verdim 20 haftadan sonra kilo almaya başladım açıkçası hiçte dikkat etmedim herşeyi yedim ama özellikle bebeğe kilo yapacak şeyler yedim
hd_d penbe_karisi bu bulanti insana doğru düzgün hamilelik yasatmiyo ya şükür bende olmadi allahtan sende cabuk atlatmissn benim istahimda yavas yavas aciliyo bakalm simdiden almsim +2🤭
penbe_karisi hd_d kizzz hala midem bulanıyor geçmedi halaa🥹her sabah mutlaka bulanır ve kusarim 🤪 gün içerisinde artık bebek büyüdüğü iicn fazla yesem bulanır 🤣
hd_d penbe_karisi ciddimssinnn kizzzz ben gecti sandmmm o kusmalara ragmen sen iyi kilo almssinn bacm
Ayca517 hd_d 19 haftalik oldukk 72 ile gebe kaldimm suan 75,5 geliyorumm iyi ilerledigimi dusunuyorumm 😅artik gobegimde cikti saklayamiyorum😅
P16 hd_d ay inşallahhhh bir de son üç ay daha çok alınıyor diyorlar bu gidişle ne hale geleceğim acaba 🥺