hd_d gizarden ayy ne guzell masllahh vallahii bende de durum simdilik boyle ilerleyen zamnlarda degisir mi bilmiorum🤭
hd_d Fatmanur_0416 yaaa kiminde anne kilo alir bebek zyf kalir kiminde anne almaz ne yerse bebege yarar sizde durum tamamen degismis ikinizede yaramisss ay masllahh sizeee dogumunu etkilermiymis peki herhangi bisey dedi mi doktor
Fatmanur_0416 hd_d işte doktor da dedi eğer böyle devam ederse daha erken doğuma alabiliriz ya da sezeryan bende sezeryan istemiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında 😊🤲
Edacck hd_d 33.haftadan 7 kilo aldım toplam. Bebek 2 kilo civarıymıs. İlk gebeliğimde doguma girdiğimde toplam 10 kilo almıştım
hd_d Edacck olmasi gereken kadar almssin aslinda ne eksik ne fazla bebek te sizde iyseniz gerisi bi sekilde halloluyor zaten
mercanoguncbebe hd_d bulantım arada oluyor kilo kaybı yaşacak kadar istifra ettirmiyor sadece aşırı iştahsızım nerdeyse 9 haftaya kadar sadece çorba ve meyve ile beslendim
hd_d denizz57 11 kilo almssinn askmm daaa istahlisin belki o yuzden mi bide bualntin falanda yokmuydu
hd_d mercanoguncbebe ilk donemlerde bebek annenin yediklerinden beslenmiyor zatn canm ac kalma yeteri kadr su ic onmelisi de bu zaten baktirdin mi vitaminlerine falan
2bebekbiranne55 hd_d yok kız mide bulantılı geçiyor. Sabah akşam yiyorum ne ara öğün ne şu ne bu hiç yok bende iştahsızlık var