mommycharlotte Sevvaliz54 belirttiğiniz ağrılar doğuma işaret ediyor olabilir, emin değilseniz gidip bir baktırın derim☺️
harvefa sarahveannesi ayy ezan okuyor Rabbim.bana da böyle çok kolay hiç hissetmeyecegim ağrısız sisisiz bir doğum.nasip et Rabbim
sarahveannesi cicekbahcesi_ suni sancıyı son 10 dk kala verdiler verdikleri gibi zaten doğdu elhamdülillah Rabbim herkese böyle bir doğum nasip etsin ❤️
sarahveannesi Sevvaliz54 ishal olmuştum su gibi çok fazla kasılmam oluyordu iki gündür. Bel ağrım zaten vardı inşallah sizlere de nasip olur böyle bir doğum 🥰
sarahveannesi Nurhyat01 çok yürüdüm bir de 2 bucuk yaşında oğlum olduğu için çok hareketliydim ellerimle sildim hep yerleri sakın hareketsiz kalmayın çok önemli bu
sarahveannesi tugbaustuntas evet benimde düzenli gelen geceleri özellikle kasılmalarım vardı ama umursamıyordum artık yalancı sancı diyip geçiyordum 😁
tugbaustuntas sarahveannesi ay bende yalancıdır diye umursamıyorum daha biraz erken benim 35. Haftadayım Perşembe kontrolüm var hadi hayırlısı
elinaz1 sarahveannesi şuan çok duygulandım ve mutlu oldum inşallah sizin gibi ağrısız daha kolayından olur bizlerin de doğumu sağlıcakla alalım kucaklarımıza🥰 bazen o kadar korkuyorum ki ama şuan böyle pozitif okuyunca da çok mutlu oluyorum
sarahveannesi elinaz1 hiç negatif bir doğum hikayesi okumadım okumakta içimden geçmiyordu gördüğüm gibi geçiyordum veya kimseden dinlemiyordum . kendini hep ama hep pozitife odakla allaha güven 🥰 inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin daha kolayları 🌷
Minikmercimekk sarahveannesi maşallah ne güzel olmuş. Bizede nasip olur mu acep. 38+4 düm. Dualarınıza benimde katın lütfen🦋
winnie_the_pooh Hayırlı olsun gözünüz aydın duyduğum en güzel doğum hikayesi olabilir🥰Öncesinde spor yapıyor muydunuz acaba? Yürüyüş pilates vs. 🙂
Sinemsigibi sarahveannesi maşallah böyle hikayeler okumak beni çok rahatlatıyor su gibi bir doğumunuz olmuş inşallah benimde böyle olur son 30 günüm kaldı biraz korku var bende. sizin maşallahınız varmış imrendim gerçekten hikayenize Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah 😍💐🥰
girlll sarahveannesi Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi, bize de en az sizin kadar kolay ve ağrısız doğum yapabilmeyi nasip etsin 🙏🏽🌸 dualarınızda bizi de unutmayın 🥲🥲
sanli26 sarahveannesi 40+3 hala 0 belirti umarım benimde sizin gibi rahat ve güzel geçer doğumum maşallah diyorum 🌸💖