Senacanblt_ sarahveannesi ayy maşllah yaaa sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olsunn 💗sanırım okuduğum en kolay ve pozitif seninkiydi şimdi senin gibi geçsin diye dua edeceğimm
BurcuMusti3107 sarahveannesi maşallah gerçekten çok pozitif olmuş umarım benimde öyle olur 🥰 kaç haftalıktınız acaba
Mavis341 Maşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah Hayırlı uğurlu olsun evladında canım🌸🌸🌸😍
cicekbahcesi_ sarahveannesi suni sancılar nasıldı güçlü müydü ve kesi dikiş atıldı mı benim de ilk doğumum çok az kaldı biraz korkularım var
sarahveannesi cicekbahcesi_ suni sancıyı son 10 dk kala verdiler verdikleri gibi zaten doğdu elhamdülillah Rabbim herkese böyle bir doğum nasip etsin ❤️
MamaSmiles sarahveannesi Maşallah size gerçekten aşırı aşırı pozitif bir doğum olmuş darısı tüm annelere olsun inşallah 🙏 🥰
tugbaustuntas sarahveannesi ay bide ben bişey sorcam size kasılıyor demişsiniz ya benimde bu aralar özellikle 2 gündür aşırı kasılıyor karnımda sürekli sert karnım sizin nasıldı
sarahveannesi tugbaustuntas evet benimde düzenli gelen geceleri özellikle kasılmalarım vardı ama umursamıyordum artık yalancı sancı diyip geçiyordum 😁
anonimm066 sarahveannesi maşallah çok güzel bizlerede motivasyon oldu bu doğum hikayesi 🌸 kaç haftalık doğdu bebeğiniz 🥰
Sevvaliz54 sarahveannesi merhaba benimde hiç gelen bi belirti yok fakat belim kasıklarımda ağrı ve tuvalet hissi aşırı var bunlarda doğum belirtisi mi oluyor 39+0 şuan
mommycharlotte Sevvaliz54 belirttiğiniz ağrılar doğuma işaret ediyor olabilir, emin değilseniz gidip bir baktırın derim☺️
sarahveannesi Sevvaliz54 ishal olmuştum su gibi çok fazla kasılmam oluyordu iki gündür. Bel ağrım zaten vardı inşallah sizlere de nasip olur böyle bir doğum 🥰
Nurhyat01 Muhteşem 37+5im ben de inşallah benim de doğumum öyle su gibi olur 😂 bu süreçte ne yaptınız da o şekilde oldu peki anlatır mısınız
sarahveannesi Nurhyat01 çok yürüdüm bir de 2 bucuk yaşında oğlum olduğu için çok hareketliydim ellerimle sildim hep yerleri sakın hareketsiz kalmayın çok önemli bu