Emlly sarahveannesi o ne kiz öyle nerdeyse doğumu bile hissetmeyecektin maşallah 🧿😍 Allah analı babalı büyütsün Prensesi 🌸
mlsdd sarahveannesi ooyyy maşallaaah 🧿🧿 Rabbim bizlere de sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin. Kızınızla birlikte sağlıklı bir ömür dilerim 💕🌸
feyzanur254 sarahveannesi maşallah gözünüz aydın olsun bende çok korkuyorum inşallah benm doğumum da böyle kolay geçer 🤲🏻🤲🏻🥰🥹 dikişiniz falan varmı acaba
zzehra2727 sarahveannesi Maşallah hayırlı olsun bende altı buçuk aylık hamileyim normal doğum yapmayı çok istiyorum inşallah benimde sizinki gibi kolay geçen normal doğumum olur🙏ve bu arada açılma olması için siz bişey yaptınız mı yürüyüş felan merdiven inip çıkma vs ve birde hurmayı duymuştum hurma yiyince de açılma oluyormuş siz yediniz mi yediyseniz günde kaç tane yediniz
Momygueen sarahveannesi ay maşallah ne kadar güzel bir doğum inşallah benimde 2. Doğumum böyle olur. İlk doğumunuz nasıldı biraz anlatır mısınız🤗
Nurhyat01 Sibelasln nişanım geldi benim doğumumun başlamasını bekliyorum hareketliyim Şuan kendiliğinden başlasın diye
Sibelasln Nurhyat01 bende sadece ufak yalancı sancılar var başka belirtim yok nstde de ufak düzensiz sancılar çıkıyor ama açıklık falan yok daha heyecanla bekliyorum bakalım Allah yardımcımız olsun güzel doğumlar nasip etsin ☺️
bebikakca Allah bizlere de böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah ağrısız, kesi, suni sancı olmadan kolaylıkla zamanında sağlıklı kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🥲
sevcankutlu sarahveannesi Maşallahhh çok güzel. Rabbim bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻 Allah analı babalı büyütsün
sudenuraydinmut sarahveannesi ne güzel rabbim analı babalı büyütsün yavrunuzu peki naptınız hamilelik boyunca yürüyüş vs dua yada
aleyna111100 sarahveannesi ay manşallah ManşALLAH sağlık mutluluk huzur ile büyütün evladınızı benim de doğumuma 1 ay kaldı bu yazıyı görmek beni çok motive etti Rabbim bana da böylr su gibş doğum nasip etsin 🥹🙏🏼❤️