Evet kızlar bende 9 ay boyunca hep burda pozitif olan doğumları okudum ve hep dua ettim inşallah benimde böyle şu gib bir doğumum olur diye. Ve hamdolsun Rabbim de bana su gibi bir doğum nasip etti…
Anlatayıııımmm
17.01.2026 da normal bir şekilde kontrole gittim ve hiç bir hissiyatim yoktu sadece kasılıyordu bebek ağrım sızım 0.
Nst de ki hemşire abla dedi senin sancın var hissetmiyor musun diye hemde 15 dk da bir gelen dedim ki hayır onlar kasılma değil mi dediki hayır bunlar sancı😂
Hemen gönderdi doktorun yanına doktor evet sancın var ama bu götürür dedi ama gene de bir muayene edelim dedi ve etmesiyle gözlerini açıp bakması bir oldu 😁 senin 6 cm açılman var nerdesin hiç mi hissetmiyorsun diye dedim ki hayır asla hissetmiyorum ve ben gezmeye gidecektim o açıklıkla dedi ki hayırı olsun gezmen hastane oldu
Ve hemen yatışım yapıldı 12.30 da ardından kontrol etti doktorum kakasıno yapmıştı benim minik kızım doğumu başlatmaları gerekiyordu eliyle hemen suyumu patlattı e ben hâlâ hissetmiyordum sancımı mecburen az dozda suni verdiler 13.30 da da minik kızım çiçeğim dünyaya geldi…🥹😍❤️🌸
Rabbim bekleyenlere de nasip etsin inşallah.🌷