balbocegii Almirolie 23+1olduk mide yanması var hareketlerini hissediyorum yaramaz bir bebiş olacak belli 😅
htc_ylmz01 Almirolie 36+5 yaşam kalitesi diye bişey kalmadı oturmak zor kalkmak zor yatmak zor bitiklerdeyim doğuma 16 gün kaldı 🥹
borulcem Almirolie 37+3 şimdiden ağrılar ve yalancı kasılmalar perişan etti doğursamda kurtulsam modundayım😅
aysegulykslll arelmoms o zaman beni miniginannesi__ tarif etmeme gerek yok canım hareketliliği farkediceksin küçük küçük kıpırdamalar ne yönde toplandığını hissedeceksin 😍
etkafa miniginannesi__ bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde balık çırpınır gibiydi 18+3 de hissetmiştim ilk hareketini şuan ise kolda böcek yürür gibi oldu ilk hafta. Şuan ise balık sağa sola kayar gibi oluyor. Anlıyorsunuz yani bebek olduğunu bariz belli
ozlem7090 31+2 olduk , hosgeldin beli ağrıları kramplar mide yanmaları 🥹 18 kilo aldım ama baksan 2 kilo bile almamış gibiyim vücudumda hiç belli olmadığı aldığım kilolar , sadece ağrılarım çok fazla 😌 magnezyumla destekliyoruz bakalım 🌼
Baloglus etkafa Hergün hissediyor musunuz? Bende 3-4 gün üst üste hissettim bebek hareketi olduğunu düşünüyorum. 3 gündür yok korkuyorum daha 13 haftalık olduk o yüzden paniklemekte istemiyorum ama aklıma takılıyor.
happyomer Almirolie 6+ 2 deyiz dün doktora gittim sadece kese gözüktü içinde bebek de var ama kalp atışını daha duymadık mide bulantısı aşırı bir üşüme halsizlik uyku hali
sefikaratasturan happyomer benimde 6. Hafta . Aynı şekilde kese var dedi , kalp atışı yok , 2 hafta sonra tekrar gel dedi . Geç döllenmede böyle oluyormuş sanırım . Bende bir anda çok üşüyorum , halsizim
esrashnn01 Almirolie 24 haftalık olduk midem kötü yemek yemek istemiyorum artık karnım geriliyor derim acıyor sanki🤦🏻♀️
QueenBahar_ aysegulykslll merhaba olabiliyor bende 3 gebeligimde o haftalarda hissetim Dr söyledim olabilir dedi
1oglanannesi Almirolie 25+3 ayın 20 si doktora gidcem rutin kontröl bide detaylıya gircem ins kötü bişey olmaz